קושימומחה
מוכן ב43 דק.
מנות18
ציון בריאות15
מגזין

3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים

3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל 3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו קוקוס, סירופ מייפל, דגני אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5,900 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו שוקולד קוקוס שקדים, שוקולד קוקוס שקדים, ו שוקולד שקדים אגוזי קוקוס גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את השקדים למעבד מזון ומעבדים עד שארוחה משובחת נוצרת, רק גדולה יותר מחול. עכשיו מוסיפים את קמח שיבולת השועל, שמן, סירופ ומלח ומעבדים עד לשילוב ודביק. לבסוף, להוסיף את כוס שיבולת השועל התגלגל ולעבד עד שיבולת השועל קצוץ והבצק מגיע יחד, אבל שיבולת השועל עדיין יש קצת מרקם להם. הבצק צריך להישאר יחד כאשר לחוץ בין האצבעות. מפורר את הבצק באופן שווה במחבת מוכנה. לחץ על הבצק לתוך המחבת באופן שווה, הרטבת אצבעות במידת הצורך כדי למנוע דבק. להחליק את הבצק עם רולר מאפה ולהשתמש קצות האצבעות ללחוץ בקצוות עד אפילו.  נקב כמה חורים במזלג כדי לאפשר לאוויר לברוח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים, חשוף, במשך כ -13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים מחבת על מדף קירור לפחות 10 דקות.עבור השכבה האמצעית: בסיר בינוני, מערבבים את חמאת השקדים, שמן, סירופ, וניל ומלח וחום מעל בינוני עד ששמן הקוקוס נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
שמן קוקוסשמן קוקוס
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להקציף במידת צורך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הסר מהחום. כאשר הקרום התקרר במשך 10 דקות בערך, מערבבים את דגני האורז פריכים לתערובת חמאת שקדים ושופכים את התערובת על גבי הקרום. להחליק ולמקם במקפיא על משטח שטוח במשך 40-45 דקות, עד השכבה האמצעית היא מוצקה לחלוטין. בעוד התערובת קופאת, טוסט פתיתי קוקוס גדולים (ראה הערה להלן). לאחר השכבה האמצעית קפואה, להסיר מן המקפיא ולהרים את הבר. חותכים לתוך 6 שורות אנכית ולאחר מכן לחתוך 3 שורות אופקית לעשות 18 ברים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חמאת שקדיםחמאת שקדים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מניחים ברים במקפיא שוב בזמן שאתה מכין את ציפוי השוקולד.לציפוי השוקולד: בסיר, ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס על אש בינונית נמוכה. כאשר מחצית השבבים נמסו, להסיר מן החום ומערבבים עד חלקה לחלוטין. מערבבים את הקוקוס הקרוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
שמן קוקוסשמן קוקוס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
הסר ברים מהמקפיא והכפית כמות קטנה של שוקולד על גבי כל בר. מיד, מפזרים פתיתי קוקוס קלויים. להחזיר את הסורגים למקפיא עד השוקולד מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
לשרת באופן מיידי (ברים יימסו במהירות, אז לא הייתי מציע להשאיר אותם יותר מדי זמן). אחסן שאריות במקרר או במקפיא.