קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

Adobo עוף מפורסם

Adobo עוף מפורסם
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, Adobo עוף, ו Adobo עוף.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חתיכות עוף עד חום זהוב משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר. מערבבים בצל ושום; מבשלים עד שהם מתרככים וחומים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
יוצקים חומץ ורוטב סויה, ומתבלים עם אבקת שום, פלפל שחור ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מוסיפים את העוף השחום, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף רך מבושל דרך, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות