קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

Adobo עוף מפורסם

Adobo עוף מפורסם
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, Adobo עוף, ו Adobo עוף.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חתיכות עוף עד חום זהוב משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר. מערבבים בצל ושום; מבשלים עד שהם מתרככים וחומים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים חומץ ורוטב סויה, ומתבלים עם אבקת שום, פלפל שחור ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מוסיפים את העוף השחום, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף רך מבושל דרך, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות