זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. לכו לחנות ותרימו גואסקה, עלי דפנה, אוזני תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: AJIACO BOGOTANO (עוף קולומביאני ומרק תפוחי אדמה), מרק עוף קולומביאני: AJIACO, ו תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה קולומביאני {Ajiaco}.
הוראות
1
מערבבים ציר עוף, חזה עוף, בצל, עלי דפנה, תפוחי אדמה, וגואסקה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הוסף יותר מים במידת הצורך כדי לכסות מוצקים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד חזה עוף מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
העברת חזה עוף לצלחת ולהניח בצד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
4
המשך להתבשל תפוחי אדמה עד רוסטים ו Criollas papas הם מכרז לחלוטין ומתפרק, כ 45 דקות יותר, הוספת מים נוספים לפי הצורך. להשליך בצל ועלי דפנה. באמצעות מקציף, חתיכות תפוחי אדמה מחית נגד צד של סיר ומערבבים במרץ כדי לעבות מרק. המרק צריך להיות סמיך, עם חתיכות גדולות של תפוחי אדמה עדיין נותרו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים קלחי תירס וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהתירס מבושל והמרק מעובה לעקביות של שמנת כבדה עבה, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
6
הסר מהחום.
1
מערבבים בצל, כוסברה, ופלפל צ ' ילה בקערה קטנה ומוסיפים מים עד שרק מכוסה. מתבלים בנדיבות עם מלח ומערבבים לשלב. תניח בצד. להיפטר עור ועצמות עוף. לגרוס בשר לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד בקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
3
מגישים מיד, עובר עוף הרים, צלפים קצוצים, שמנת חמוצה, ו aji שולחן בצד לסועדים להוסיף לקערה שלהם.