Alaskan Hellibut Caprese
צריך ללא גלוטן, ומנה עיקרית pescatarian? Alaskan הליבוט קפרזה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 341 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פילה הליבוט, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה הליבוט באלסקה, טאקו הליבוט אלסקה, ו הדרים הליבוט.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים מתלה תנור כ 5 אינץ ' ממקור החום. הכן תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מסדרים הליבוט על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד השחמה קלה, 4 עד 6 דקות. פליפ פילה, מתבלים במלח ופלפל שחור, וממשיכים לבשל עד שהבשר אטום, 1 עד 2 דקות יותר.
למעלה כל פילה עם פרוסת גבינת מוצרלה, עלה בזיליקום, ופרוסת עגבניות, בהתאמה; לחזור על שכבות.
להחזיר הליבוט לתנור ואופים עד הגבינה מתחילה להמיס, על 2 דקות.
לטאטא חומץ בלסמי ושמן זית יחד בקערה; בקרוב מעל מנות הליבוט.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה