Anchovy Bruschetta: Bruschetti di Alici
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, אנשובי ארוז במלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: אנשובי ועוגת פירורי לחם - Tortino di alici, לינגוויני קון אליצ'י (לינגוויני עם רוטב אנשובי), ו אנשובי וברוסקטה זית.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
משרים אנשובי במים במשך 1 שעה.
באמצעות מזלג, מועך את אנשובי, פטרוזיליה, מנטה ואת השום בקערה.
מוסיף את שמן זית ופלפל, לפי הטעם. תמשיך לערבב ולרסק עד שתשיג עקביות שמנת. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד שמן.
מורחים את תערובת האנשובי בכמויות שוות על פרוסות הלחם.
מניחים את הברוסקטה על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד הלחם הוא רק קלוי, על 8 to10 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון