קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

Arroz con Pollo בסגנון עמק

Arroz con Pollo בסגנון עמק
Arroz con פולו בסגנון עמק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם שיני שום, מלח, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Arroz Con Pollo-סגנון Delicioso, Arroz con Pollo, בסגנון פורטוריקני #SundaySupper, ו עוף בסגנון ספרדי עם אורז זעפרן (Arroz con Pollo) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה, ומוסיפים 4 חתיכות מהעוף. מטגנים את העוף עד להשחמה, על 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את העוף לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניחים בצד. בקבוצות קטנות, ממשיכים לטגן את שאר חתיכות העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מוסיפים את האורז לשמן שנותר במחבת ומטגנים על חום בינוני גבוה עד שהוא חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את העגבניות, רוטב עגבניות, בצל, פלפל, אפונה, רסק עגבניות, שום, עלי דפנה, כמון, 2 כפיות מלח, 2 כפיות פלפל שחור, ו 2 1/2 כוסות של המרק. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להעביר צלחת תבשיל 9 x 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
מוסיפים את העוף לתבשיל, מאכילים את הבשר הלבן באורז כדי למנוע ממנו בישול יתר, ומניחים את הבשר הכהה על גבי האורז. מכסים את הצלחת בנייר כסף ואופים עד שהאורז רך והעוף כבר לא ורוד, 40 עד 50 דקות. במידת הצורך, מוסיפים יותר מרק עוף, 1 כוס בכל פעם, לצלחת במהלך האפייה כדי לשמור על העוף והאורז לח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מתוך הקדרה קווינס ספר בישול על ידי קריסטל קוק & סנדי פולוק. זכויות יוצרים © 2011 by Crystal Cook And Sandy Pollock; food photographs copyright © 2011 by Ben Fink. Published by Clarkson Potter / Publishers.קריסטל קוק וסנדי פולוק, הקסרול קווינס, מספקים תבשילים באוסטין, טקסס, מאז 2006; הם גם מלמדים שיעורי בישול בחנויות מזון טבעי באזור. הם כבר הוצגו על Throwdown של רשת מזון! עם בובי פליי ובובי פליי ברדיו בסיריוס XM, כמו גם בחדשות בטלוויזיה ובתוכניות אירוח ברדיו.
מרכיבים שתצטרך
פולוקפולוק