זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . נסו Arroz Tapado (אורז עם עוף חזיר), Arroz con Leche (פודינג אורז), ו אורז אפוי (Arroz al Horno) (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את האורז ו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מניחים את הביצה לסיר, ומכסים במים על ידי 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת לביצה לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצה תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה. קוצצים את הביצה ומניחים בצד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חום 1 כוס שמן צמחי בטיגון עמוק או סיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מטגנים עמוק את קוביות תפוחי האדמה עד חום זהוב, כ 5 דקות; לנקז על מגבות נייר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבנים
5
מניחים עגבניות ו 1/2 כוס מים בבלנדר, ו מחית עד עגבניות הם נוזלי (לקלף זרע הראשון, אם תרצה בכך).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני, ומבשלים ומבשלים ומערבבים את הבצל, שום, אבקת צ ' ילה aji, כמון, פלפל שחור, ואורגנו עד הבצל מתחיל חום, 8 עד 10 דקות; יוצקים את עגבניות מחית, ומבשלים במשך 5 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים את הבשר הטחון וגזר, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד והגזר רך, כ -10 דקות. לשבור את הבשר לחתיכות קטנות כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
8
מערבבים את הביצה קצוצה מבושלת קשה, אפונה, חמאת בוטנים עד משולב היטב. לבסוף, מערבבים בעדינות בקוביות של תפוחי אדמה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
כדי להרכיב את המנה, שמן קערת פלסטיק גמישה (לפחות 1 גודל כוס) ולחץ על אורז מבושל לתחתית כדי למלא 1/3 של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
שכבה על 3/4 אינץ ' של תערובת בשר על האורז, העליון עם אורז מבושל יותר כדי למלא את הקערה. ביד משומנת, לחץ בעדינות על האורז כדי לדחוס את התערובת; מניחים צלחת הגשה על גבי הקערה, להעיף, ולהפוך את האורז ואת הטופס מלא בשר. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מקשטים עם פצפוצי כוסברה, עגבניות קצוצות, וגושים של קטשופ על כל מנה.