Asopao de Pollo (עוף מסורתי Asopao) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 954 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם sofrito, אפונה, ירכיים עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף עם מנה אחת ואורז (Asopao de Pollo), קל Asopao דה פולו - תבשיל עוף ואורז, ו Asopao de Pollo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים עוף עם תערובת אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
3
מחממים שמן Annatto במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
Annatto
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את העוף; לבשל 8 דקות, פונה פעם אחת. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
להוסיף Sofrito ועגבניה; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
מוסיפים אורז, יין, בשר חזיר, ו alcaparrado; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מוסיפים את מרק המים והעוף; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים באפונה, ומבשלים 5 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)