קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

Baccalà Mantecato: התפשטות מתובלת של בקלה מלח מוקצף

Baccalà Mantecato: התפשטות מתובלת של בקלה מלח מוקצף
Baccalà Mantecato: התפשטות מתובלת של בקלה מלח מוקצף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך baccalà, חצי וחצי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו מרק בקלה מלח (zuppa Di Baccala), התפשטות בקרה לבנה, ו בקלה מלח (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) תבשיל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כאשר baccalà הוא ספוג מספיק, לחתוך אותו לחתיכות קטנות - 6 אינץ 'או כך—ולשים אותם בסיר או מחבת עמוקה עם לפחות אינץ' של מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להגדיר את הכיסוי ajar (לנוח אותו על כף עץ להגדיר על שפת המחבת), ומבשלים לרתיחה מבעבעת יציבה במשך 20 דקות או יותר, עד הבקלה קל להתקלף אבל עדיין יש גוף וצורה. אל תתנו לזה להתחיל להתפרק. הרם אותו מתוך מי הבישול, ולתת לו לנקז להתקרר במסננת. שמור כוס של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
בינתיים, לשטוף את תפוחי האדמה אבל להשאיר אותו שלם ולא מתובל. שים את זה בסיר קטן מכוסה במים קרים. מביאים לרתיחה, ומבשלים בהתמדה עד שאתה יכול בקלות לחדור את תפוחי האדמה עם להב סכין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
תן לזה להתקרר, וקלף אותו.
4
הגדר את המיקסר החשמלי ו פתית את כל הדגים לתוך הקערה. הכה עם המשוט במהירות נמוכה כדי לשבור את הדגים יותר; ירידה בשום טחון, והכה במהירות בינונית בזמן שאתה שופך במחצית שמן זית מאוד בהדרגה בזרם דק, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה ולשלב אותו; להמשיך להכות במהירות נמוכה כפי שאתה בהדרגה להוסיף את שאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
עכשיו להעלות את המהירות גבוהה ולהצליף בדגים כדי להאיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
להפחית את המהירות בינוני ולשלב את חצי וחצי בהדרגה, ואז שוט במהירות גבוהה שוב. בשלב זה בקלה מוקצף צריך להיות חלק ורך, כמעט כמו פירה אבל עם מרקם. אם זה צפוף מאוד, אתה יכול לדלל אותו עם מי בישול (אבל להיזהר: יותר מדי מים יעשו את זה מלוח מדי).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
7
לבסוף, מתבלים בפלפל ומכים אותו כדי להתמזג. אם אתה משתמש במעבד מזון במקום במערבל, בצע את אותו סדר תוספות, ולעבד לפי הצורך כדי ליצור התפשטות אור, חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
שים את התפשטות במיכלים ולאחסן אטום, במקרר, עד שבוע. אתה יכול גם להקפיא baccalà mantecato; המרקם לא יהיה כמו שמנת, אבל זה יהיה טעם טוב ועושה רוטב פסטה טעים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פלפל ארבולפלפל ארבול
9
מהטבלה המשפחתית של לידיה מטצ 'יו בסטיאניץ' זכויות יוצרים (c) 2004 מאת לידיה מטצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.