BBQ Steakhouse Chili
צ'ילי ברביקיו צ' ילי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 258 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם שמן, שום, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו Stakhouse " Grinder, כדורי בשר ברביקיו, ו פשטידת רועים בסטקייה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
הוסף הבא 5 מרכיבים; מערבבים. לבשל 10 דקות. או עד הבשר משחימים באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות. כפית לתוך סיר איטי מרוסס עם ספריי בישול.
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט גבינה; מערבבים. מכסים במכסה. מבשלים על נמוך 7 עד 8 שעות (או על גבוה 4 עד 5 שעות).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.