קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

BBQ בשר בריסקט כריכים עם סלט כרוב

BBQ בשר בריסקט כריכים עם סלט כרוב
BBQ בשר בריסקט כריכים עם סלט כרוב יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, לחמניות קייזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו כריכי בשר משומר וסלט כרוב, כריכי רוסטביף וחזרת סלט כרוב, ו כריכי טבילה צרפתיים מבשלים איטיים בשר בקר בריסקט # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים חצי הבצל לפרוסות דקות; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף כרוב; לערבב קלות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מערבבים רוטב 2 כף. רוטב ברביקיו עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
5
הוסף לתערובת כרוב; לזרוק מעיל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בשר; מבשלים 5 דקות. או עד להשחים באופן שווה משני הצדדים, מפנה אחרי 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
העברה לתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. קוצצים את חתיכת הבצל הנותרת; מפזרים על בשר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
מערבבים מרק, 1/2 כוס רוטב ברביקיו הנותר ושום; לשפוך על בשר. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
אופים 2-1/2 עד 3 שעות או עד הבשר נעשה (160f).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהחום.
12
בואו לעמוד 10 דקות. לגרוס בשר; מקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיף רוטב ברביקיו שנותר; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
14
מלא כל גליל עם תערובת בשר 1/2 כוס וסלט כרוב 1/3 כוס ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. לוק סירה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
לוק סירה
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.