קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

Bibimbap של צמחוני מדי פעם

Bibimbap של צמחוני מדי פעם
המתכון של Bibimbap הצמחוני מדי פעם יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, גזר, שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-367 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם., שעועית ביהרי צמחונית מזדמנת מסאלה, ו כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האורז בסיר בינוני ומוסיפים 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים מעל חום גבוה כדי להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים, כ -25 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בעוד האורז מבשל, מניחים עוד סיר בינוני של מים על חום גבוה כדי להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מניחים את הקישואים במסננת ומפזרים 1 כפית מלח; להפריש לנקז במשך 10 דקות. יש לשטוף ולייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מניחים מחבת בינונית על חום בינוני, ומוסיפים 1 כפית שמן שומשום ו 1/4 כפית שום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הקישואים, קמצוץ סוכר, ו 1/2 זרעי שומשום כפית. Sauté 2 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת; להפריש. מחק את המחבת וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להוסיף 1 כפית שמן שומשום ואת שאר 1/4 כפית שום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8
מוסיף את shiitakes, קמצוץ של מלח, ורוטב סויה. Sauté 2 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מניחים את נבטי שעועית במים רותחים עד נבול, כ -20 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מניחים את הנבטים בקערה, ומוסיפים 1/2 כפית שמן שומשום, קמצוץ מלח, וקמצוץ של זרעי שומשום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
נבטיםנבטים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיף את התרד לסיר של מים רותחים, ו blanch עד שהוא נבול והופך ירוק בהיר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מסננים לתוך המסננת, לשטוף היטב עם מים קרים עד צונן, ואז לנקז, לסחוט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
להעביר לקערה ולהוסיף 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית שמן שומשום, ו 1/2 כפית זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מערבבים היטב ומניחים בצד.
15
מניחים את הדייקון בקערה, ומוסיפים את פתיתי צ ' ילה החמים, 1/2 כפית סוכר, 1/2 כפית שמן שומשום, וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
צנון דייקוןצנון דייקון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מערבבים היטב ומניחים בצד.
17
מניחים 9 אינץ ' היטב מתובל ברזל יצוק או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
להוסיף 1 כפית שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
19
מוסיפים 1 כוס אורז מבושל ולשטח אותו כדי ליצור פנקייק המכסה את החלק התחתון של המחבת, על 1/3 אינץ ' עבה. מבשלים עד שהוא פריך וזהב על החלק התחתון, על 5 דקות. השתמש במרית גדולה כדי להפוך אותו, ולבשל שוב עד פריך, עוד 5 דקות. לשבור את האורז crusty לכמה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
מוסיף את האורז שנותר. מסדרים את הירקות על גבי ערימות בצורת טריז (כמו פרוסות פיצה), ציפוי עם גזר ג ' וליאן. לבשל, חשופה, עד מחומם היטב דרך, 10 עד 15 דקות. להביא את המחבת לשולחן, להוסיף את רוטב צ ' ילה, ולזרוק את התערובת בעדינות לשלב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
21
מגישים חם.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר מקולף ויוליה, באורכים 2 אינץגזר מקולף ויוליה, באורכים 2 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים ויוליה צנון דייקון, באורכים 2 אינץקלופים ויוליה צנון דייקון, באורכים 2 אינץ4(יכול להיות או להרחיק)שמן שומשום כההשמן שומשום כהה11 קילו קישואים,פתיתי צ'ילה חמים מיובשיםפתיתי צ'ילה חמים מיובשים1(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב צ'ילה אדום קוריאני (gochujang) או רוטב צ' ילה חם אחר, יותר לפי הטעםרוטב צ'ילה אדום קוריאני (gochujang) או רוטב צ' ילה חם אחר, יותר לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח11 קילו קישואים,שומשום קלוי, בתוספת קמצוץשומשום קלוי, בתוספת קמצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות שיטאקה פרוסות דקפטריות שיטאקה פרוסות דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז קצר דגן, שטוף היטב סחוטאורז קצר דגן, שטוף היטב סחוט1(יכול להיות או להרחיק)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי תרד ארוזיםעלי תרד ארוזים1(יכול להיות או להרחיק)סוכר, בתוספת קמצוץסוכר, בתוספת קמצוץ11 קילו קישואים,2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1( חצילים)קישואים, julienned, באורכים 2 אינץקישואים, julienned, באורכים 2 אינץ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.