המתכון של Bibimbap הצמחוני מדי פעם יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, גזר, שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-367 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם., שעועית ביהרי צמחונית מזדמנת מסאלה, ו כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את האורז בסיר בינוני ומוסיפים 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים מעל חום גבוה כדי להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים, כ -25 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בעוד האורז מבשל, מניחים עוד סיר בינוני של מים על חום גבוה כדי להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מניחים את הקישואים במסננת ומפזרים 1 כפית מלח; להפריש לנקז במשך 10 דקות. יש לשטוף ולייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מניחים מחבת בינונית על חום בינוני, ומוסיפים 1 כפית שמן שומשום ו 1/4 כפית שום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הקישואים, קמצוץ סוכר, ו 1/2 זרעי שומשום כפית. Sauté 2 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת; להפריש. מחק את המחבת וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להוסיף 1 כפית שמן שומשום ואת שאר 1/4 כפית שום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
1 תפוז, גרידה
8
מוסיף את shiitakes, קמצוץ של מלח, ורוטב סויה. Sauté 2 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מניחים את נבטי שעועית במים רותחים עד נבול, כ -20 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מניחים את הנבטים בקערה, ומוסיפים 1/2 כפית שמן שומשום, קמצוץ מלח, וקמצוץ של זרעי שומשום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשר
נבטים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיף את התרד לסיר של מים רותחים, ו blanch עד שהוא נבול והופך ירוק בהיר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מסננים לתוך המסננת, לשטוף היטב עם מים קרים עד צונן, ואז לנקז, לסחוט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
להעביר לקערה ולהוסיף 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית שמן שומשום, ו 1/2 כפית זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מערבבים היטב ומניחים בצד.
15
מניחים את הדייקון בקערה, ומוסיפים את פתיתי צ ' ילה החמים, 1/2 כפית סוכר, 1/2 כפית שמן שומשום, וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
כוס אדמה קפוא, מופשר
צנון דייקון
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מערבבים היטב ומניחים בצד.
17
מניחים 9 אינץ ' היטב מתובל ברזל יצוק או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
להוסיף 1 כפית שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
19
מוסיפים 1 כוס אורז מבושל ולשטח אותו כדי ליצור פנקייק המכסה את החלק התחתון של המחבת, על 1/3 אינץ ' עבה. מבשלים עד שהוא פריך וזהב על החלק התחתון, על 5 דקות. השתמש במרית גדולה כדי להפוך אותו, ולבשל שוב עד פריך, עוד 5 דקות. לשבור את האורז crusty לכמה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
מוסיף את האורז שנותר. מסדרים את הירקות על גבי ערימות בצורת טריז (כמו פרוסות פיצה), ציפוי עם גזר ג ' וליאן. לבשל, חשופה, עד מחומם היטב דרך, 10 עד 15 דקות. להביא את המחבת לשולחן, להוסיף את רוטב צ ' ילה, ולזרוק את התערובת בעדינות לשלב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.