Biryani הטוב ביותר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם אורז בסמטי, בצל, אבקת כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכונים דומים: קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, ו ביריאני רייס / ביריאני צ'ואל / סגנון מסעדה.
הוראות
1
משרים אורז במשך חצי שעה.מבשלים בסיר אורז עם 15 כוסות מים. לבשל אורז עד כמעט נעשה.מטגנים בצל בשמן עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.