Blackberry Galette מהמטבח שלי
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. , שהוא מוצק. נסו אפל-Blackberry Galette, גאלט פטל ובלקברי, ו Blackberry Nectarine Galette (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הקרום (ראה מתכון כאן http://www.sippitysup.com/perfect-pie-crust): לחלק את הבצק לשניים, לעצב לתוך 2 דיסקים, אחד על 5 אינץ 'ו 1 על 6 אינץ' בקוטר, הן על 3/4 אינץ ' עבה. לעטוף בניילון. מקררים בצק לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.השתמש במשטח מקור קל וסיכת מתגלגל מקורנת קלות לגלגל את הדיסק הגדול יותר של הבצק הצונן למעגל 12 עד 13 אינץ', עבה 1/8 אינץ ' נדיב.
מעבירים אותו לתבנית אפייה מרופדת בקלף ואז מכסים בקלילות בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות או עד ללילה. שמור דיסק קטן יותר לשימוש אחר.הכן את מילוי אגוזי לוז: השתמש במעבד מזון לטחון את אגוזי לוז לארוחה גסה.
להעביר את אגוזי הקרקע למיקסר לעמוד.
מניחים מתלה תנור במרכז המיקום תנור חום ל 400 מעלות F. לזרוק את האוכמניות עם מיץ לימון הנותרים 2 כפיות סוכר מגורען. נניח בצד כ-20 דקות. בינתיים, להסיר את הפלסטיק מהבצק מגולגל ולהפיץ אגוזי לוז מילוי באופן שווה על מרכז הקרום עוזב על גבול 2 אינץ'. ערימת האוכמניות על אופ של מילוי אגוזי לוז. מקפלים את קצה הבצק החשוף על מילוי, קפלים לפי הצורך כדי ליצור חבילה מעוגלת ומסודרת. אל תדאג יותר מדי על הצורה, זה פאי צורה חופשית. גם אל תנסה לגרום לבצק להיפגש באמצע. אתה רוצה להשאיר את המילוי חשוף.
מברשת מאפה עם קצת ביצה לשטוף ומפזרים אותו עם סוכר turbinado.
אופים גאלט עד קרום זהוב חום ואת המילוי הוא מבעבע, על 55 דקות. גאלט מגניבה על המדף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...