קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

BLC (בייקון, חסה ומלפפון) עם מאיו חריף כמון-מנטה

BLC (בייקון, חסה ומלפפון) עם מאיו חריף כמון-מנטה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו BLC (בייקון, חסה ומלפפון) עם כמון חריף-מנטה מאיו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 2740 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -278 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם כוסברה טחונה, בייקון סמיך, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עטיפת כמון חמה עם סלאו פריך ומיו חריף , בייקון, חסה ועגבניות ספרינג רולס עם רוטב טבילה מאיו סריראצ'ה , והבורגרים BLT האולטימטיביים עם בייקון מזוגג במולסה, חסה בגריל ומאי עגבניות מעושנות .

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
11/2 כוסות מיונז מוכן11/2 כוסות מיונז מוכן
ציוד שתשתמש בו
עבה- בייקוןעבה- בייקון
2
מעבירים את הבייקון לנייר סופג כדי לנקז את עודפי השמן. במחבת קטנה ויבשה על אש בינונית קולים את הכמון והכוסברה עד לריח, כ-5 דקות. זורקים את התבלינים במעבד מזון או בבלנדר עם השום, מאיו ועלי הנענע. מעבדים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
קולים קלות את הלחם עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
4
מורחים את המאיו בטעמים על כל פרוסות הלחם. על חצי מהפרוסות מניחים כמה פרוסות מלפפון, חופן קטן של חסה ומעליה כמה פרוסות בייקון מבושל. משטחים עם פרוסות לחם אחרות ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו