צריך תוספת חלב חינם? סלט עניבת פרפר BLT יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חסה, אבקת בצל, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . נסו סלט BLT, סלט BLT, ו סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה עניבת פרפר לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך עדיין מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים עגבניות, בייקון, וחסה רומיין לתוך פסטה עניבת פרפר.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
Farfalle
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
מקציפים מיונז, רוטב ראנץ', אבקת בצל, מלח שום ופלפל שחור יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץ
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים על תערובת פסטה; לזרוק מעיל. צ ' יל במקרר במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.