Brandade של שעועית לבנה עם ארטישוק התינוק
Brandade של שעועית לבנה עם ארטישוק התינוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. אם יש לך ארטישוק תינוק, שעועית קנליני, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק תינוק מבושל עם פול, תבשיל כבש עם שעועית לבנה וארטישוקים, ו סלט עם שעועית לבנה וארטישוקים.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
לחתוך 1/4 אינץ ' את הגבעולים של ארטישוק; גבעולים לקלף.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים מכל ארטישוק, עוזב לב רך ותחתון. לקצץ על 1 אינץ ' מן צמרות של ארטישוק.
מניחים ארטישוקים בתנור הולנדי מלא שני שלישים עם מים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד עלה ליד מרכז כל ארטישוק שולף בקלות.
מניחים חצאים ארטישוק, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום; לטגן 4 דקות או עד בצל זהוב.
להוסיף 2/3 כוס מים הבא 3 מרכיבים( דרך שעועית); לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
מניחים תערובת שעועית במעבד מזון; תהליך עד חלקה. תתחמם.
מערבבים יין, שום פרוס, ושאלות בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
להוסיף מרק; מבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 3 דקות).
כפית על תערובת שעועית 1/2 כוס לתוך כל אחד 6 קערות רדודות, ומעל כל מנה עם 2 חצאים ארטישוק.
טפטוף על 1 1/2 כפות תערובת מרק מעל כל מנה; מפזרים כל מנה עם 1 כפית פטרוזיליה ועל 1/4 כפית טימין.