Bruschetta ריקוטה ועגבניות
Herbed ריקוטן עגבניות Bruschettan הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 27 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שן שום, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו ריקוטן לימון Herbed ו קלוי עגבניות ברוסקטה, Herbed Ricotta Bruschetta, ו דבש עגבניות ברוסקטה עם ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים; מערבבים 1 כף פטרוזיליה.
מניחים פרוסות לחם על מתלה גריל; גריל 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה. לשפשף צד אחד של כל פרוסת לחם עם צדדים חתוכים של שום. זרוק שום.
מברשת שמן באופן שווה על פני שום שפשף הצדדים של פרוסות לחם.
מורחים 1 1/2 כפיות תערובת ריקוטה על כל פרוסת לחם; מעל כל מנה עם פרוסת עגבניות 1.
מפזרים מלח ונותר 1 כפית פטרוזיליה באופן שווה על העגבניות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto