Bruschettas פטריות ממולאים
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, bruschettas פטריות ממולאים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כיכרות לחם, g 1oz אמבטיות שום חמאה, פטריות שטוחות, גבינת עיזים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בנה-בעצמך-bruschettas, פטריות ממולאות עם הולנדז ו 5 סופר ממולא פטריות s, ו בראנץ ' תות bruschettas.
הוראות
מחממים התנור ל 190c / גז 5 / 170c מאוורר.
מורחים את שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם חמאת שום (אין צורך להסיר את הקרום).
שים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. לשים פטריות על גבי כל טפטוף עם קצת שמן זית.
מסננים את הפלפלים, חותכים במידת הצורך, ומחלקים בין הפטריות.
חותכים את גבינת העזים לארבעה פרוסות ולשים פרוסה אחת על גבי כל ערימה.
אופים במשך 25-30 דקות, עד שהפטריות מבושלות והגבינה מוזהבת.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.