תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Brustengolo (עוגת קמח תירס). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1221 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו צנוברים, חמאה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כדורי שלג קינמון (עם קמח עוגה ופתיתיתי תירס, וואו!), ללא גלוטן Quinoan וקרפים קמח תירס, ו פנקייק קמח תירס קוקוס עם רוטב אוכמניות-ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את פרוסות התפוחים בקערה ומפזרים אותם עם מיץ לימון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה גדולה, מניחים את הסוכר וחמאה מומסת ומערבבים היטב. מקפלים את הקמח ואבקת אפייה, ואז להכות את הביצים עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את צנוברים, אגוזי מלך, צימוקים, אניסט וקליפת לימון. מקפלים את התפוחים ומערבבים היטב לשלב.