Bucatini All ' Amatriciana עם כדורי מוצרלה מעושנים חריפים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' Amatriciana, ו Bucatini All ' amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת כבדה גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, על 5 עד 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ואת הפנצ ' טה מבושל. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך עד הרוטב מתעבה, על 15 דקות. מערבבים את הגבינה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
עבור כדורי הבשר: למקם מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה גדולה, לשלב את הבצל, 1/2 כוס פטרוזיליה, 2/3 כוס פרמזן, פירורי לחם, ביצה, קטשופ, שום, פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיפים את הבשר ועגל. באמצעות הידיים שלך, לשלב את כל החומרים בעדינות אבל ביסודיות. לעצב את תערובת הבשר לתוך 16 (1 1/2-קוטר אינץ') קציצות במקום על תבנית אפייה מוכן. לעשות חור במרכז של כל כדור בשר ולמקם קוביית מוצרלה בפנים. רפורמי את הקציצה כך המוצרלה מכוסה לחלוטין בתערובת הבשר.