Bucatini All ' Amatriciana עם כדורי מוצרלה מעושנים חריפים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' Amatriciana, ו Bucatini All ' amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת כבדה גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, על 5 עד 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ואת הפנצ ' טה מבושל. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך עד הרוטב מתעבה, על 15 דקות. מערבבים את הגבינה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
עבור כדורי הבשר: למקם מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בקערה גדולה, לשלב את הבצל, 1/2 כוס פטרוזיליה, 2/3 כוס פרמזן, פירורי לחם, ביצה, קטשופ, שום, פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הבשר ועגל. באמצעות הידיים שלך, לשלב את כל החומרים בעדינות אבל ביסודיות. לעצב את תערובת הבשר לתוך 16 (1 1/2-קוטר אינץ') קציצות במקום על תבנית אפייה מוכן. לעשות חור במרכז של כל כדור בשר ולמקם קוביית מוצרלה בפנים. רפורמי את הקציצה כך המוצרלה מכוסה לחלוטין בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים את כדורי הבשר במשך 15 דקות עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
12
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את כדורי הבשר והרוטב. לזרוק בעדינות מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.