יוצקים תערובת לתוך צלחת רדודה רחבה, ומכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע עור להיווצר. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
1
מניחים את החמוציות הטריות, סוכר ומים בסיר על חום בינוני ולהביא את הנוזל לרתיחה. הפעל את החום לנמוך ולאפשר לתערובת להתבשל עד החמוציות פרצו והרוטב צמצם, כ 15 דקות. לטעום את התערובת ולהתאים את המתיקות על ידי הוספת סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום, למקם במיכל אטום וצינה עד מגניב לחלוטין.
3
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
1
שלב את 100 גרם של סוכר, מים, אלכוהול או טעם (לפי הטעם, אם שימוש), בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, לכבות את החום ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הפוך את עוגת ספוג רול: מחממים את התנור ל 177°. לצייר X על פני מרכז מחבת רול ג ' לי עם טפיחה קטנה של חמאה בשורה את המחבת עם נייר קלף. הכינו מרנג צרפתי עם חלבוני ביצה וסוכר והקציפו את המרנג לפסגות נוקשות במערבל דוכן עם מצורף להקציף. המרנג צריך להיות מבריק וחלק, לא נפוח ומשעמם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא את חלמוני הביצה ולקפל אותם לתוך מרנג, ואז לקפל את קמח העוגה, דואג לא להסיט את הבלילה. מקפלים בחמאה מקוררת, מותכת. מיד לשפוך את הבלילה על המחבת מרופדת קלף ולהפיץ אותו באופן שווה עם מרית קיזוז גדול.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים את הספוג במשך כ 5-7 דקות, או עד שהוא השחמה וקפיצים בחזרה למגע. אל תאפה יותר מדי, או הספוג יהיה נוקשה מדי לגלגל. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפעיל סכין לאורך הקצוות, למקם פיסת קלף אחרת על גבי מחבת גליל הפוך על הקלף, ולהעיף את העוגה על המחבת ההפוכה. בזהירות לקלף את נייר הקלף, ולעשות את roulade ברגע העוגה הוא מגניב כדי למנוע התקשות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להרכיב: עם הספוג יושב על פיסת קלף, לצחצח את העוגה עם soaker באמצעות מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
6
מורחים שכבה זוגית של קרם מאפה על כל העוגה (בעובי 1/8 ו 1/4 אינץ') באמצעות מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
7
מפזרים כמויות קטנות של קומפוט חמוציות על פני השטח. באמצעות הקלף מתחת כדי לייצב, להתחיל לגלגל את העוגה לתוך roulade הדרך הארוכה, כפי שהיית שטיח, מנוחה רול על התפר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
Compote
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
חותכים את העוגה בזווית 1/3 בדרך למעלה roulade באמצעות סכין משונן, ואז לחתוך סיבוב את החלק התחתון של החתיכה הקטנה. מסדרים את החלק הגדול יותר של roulade על צלחת הגשה, ומכסים עם שכבה עבה של חמאה. מסדרים את החלקים הקטנים יותר כך שהם נראים כמו ענפים יוצאים של roulade הגדול, ואז פרוסט חתיכות קטנות יותר עם חמאה. צייר דפוסים בקרם חמאה להידמות לנבוח, לקשט את העוגה כפי שאתה רואה לנכון. העוגה יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד ההגשה, אבל לא לקרר את מרנג או שהם יימסו.