קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Buche de Noël

Buche de Noël
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו Buche De Noel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב זרעי שעועית וניל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, סוכר, מלח, קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, ומקציפים תערובת עד חיוור ונוקשה. המשך לטאטא תוך הוספת מחצית התערובת חלב חם לאט.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
העברת תערובת ביצה לסיר עם תערובת החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מניחים מעל חום בינוני גבוה, מקציפים כל הזמן, ומביאים לרתיחה. לבשל במשך 2 דקות. בקערה קטנה, להקציף יחד ממרח ערמונים ורום, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר תערובת ביצה מחום, ולהקציף בתערובת להדביק ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים תערובת לתוך צלחת רדודה רחבה, ומכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע עור להיווצר. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
מניחים את החמוציות הטריות, סוכר ומים בסיר על חום בינוני ולהביא את הנוזל לרתיחה. הפעל את החום לנמוך ולאפשר לתערובת להתבשל עד החמוציות פרצו והרוטב צמצם, כ 15 דקות. לטעום את התערובת ולהתאים את המתיקות על ידי הוספת סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום, למקם במיכל אטום וצינה עד מגניב לחלוטין.
3
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
שלב את 100 גרם של סוכר, מים, אלכוהול או טעם (לפי הטעם, אם שימוש), בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, לכבות את החום ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הפוך את עוגת ספוג רול: מחממים את התנור ל 177°. לצייר X על פני מרכז מחבת רול ג ' לי עם טפיחה קטנה של חמאה בשורה את המחבת עם נייר קלף. הכינו מרנג צרפתי עם חלבוני ביצה וסוכר והקציפו את המרנג לפסגות נוקשות במערבל דוכן עם מצורף להקציף. המרנג צריך להיות מבריק וחלק, לא נפוח ומשעמם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא את חלמוני הביצה ולקפל אותם לתוך מרנג, ואז לקפל את קמח העוגה, דואג לא להסיט את הבלילה. מקפלים בחמאה מקוררת, מותכת. מיד לשפוך את הבלילה על המחבת מרופדת קלף ולהפיץ אותו באופן שווה עם מרית קיזוז גדול.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים את הספוג במשך כ 5-7 דקות, או עד שהוא השחמה וקפיצים בחזרה למגע. אל תאפה יותר מדי, או הספוג יהיה נוקשה מדי לגלגל. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפעיל סכין לאורך הקצוות, למקם פיסת קלף אחרת על גבי מחבת גליל הפוך על הקלף, ולהעיף את העוגה על המחבת ההפוכה. בזהירות לקלף את נייר הקלף, ולעשות את roulade ברגע העוגה הוא מגניב כדי למנוע התקשות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להרכיב: עם הספוג יושב על פיסת קלף, לצחצח את העוגה עם soaker באמצעות מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6
מורחים שכבה זוגית של קרם מאפה על כל העוגה (בעובי 1/8 ו 1/4 אינץ') באמצעות מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
מפזרים כמויות קטנות של קומפוט חמוציות על פני השטח. באמצעות הקלף מתחת כדי לייצב, להתחיל לגלגל את העוגה לתוך roulade הדרך הארוכה, כפי שהיית שטיח, מנוחה רול על התפר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
CompoteCompote
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
חותכים את העוגה בזווית 1/3 בדרך למעלה roulade באמצעות סכין משונן, ואז לחתוך סיבוב את החלק התחתון של החתיכה הקטנה. מסדרים את החלק הגדול יותר של roulade על צלחת הגשה, ומכסים עם שכבה עבה של חמאה. מסדרים את החלקים הקטנים יותר כך שהם נראים כמו ענפים יוצאים של roulade הגדול, ואז פרוסט חתיכות קטנות יותר עם חמאה. צייר דפוסים בקרם חמאה להידמות לנבוח, לקשט את העוגה כפי שאתה רואה לנכון. העוגה יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד ההגשה, אבל לא לקרר את מרנג או שהם יימסו.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים