קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Buche de Noël

Buche de Noël
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו Buche De Noel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב זרעי שעועית וניל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, סוכר, מלח, קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים ביצים, ומקציפים תערובת עד חיוור ונוקשה. המשך לטאטא תוך הוספת מחצית התערובת חלב חם לאט.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
העברת תערובת ביצה לסיר עם תערובת החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מניחים מעל חום בינוני גבוה, מקציפים כל הזמן, ומביאים לרתיחה. לבשל במשך 2 דקות. בקערה קטנה, להקציף יחד ממרח ערמונים ורום, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר תערובת ביצה מחום, ולהקציף בתערובת להדביק ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים תערובת לתוך צלחת רדודה רחבה, ומכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע עור להיווצר. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מניחים את החמוציות הטריות, סוכר ומים בסיר על חום בינוני ולהביא את הנוזל לרתיחה. הפעל את החום לנמוך ולאפשר לתערובת להתבשל עד החמוציות פרצו והרוטב צמצם, כ 15 דקות. לטעום את התערובת ולהתאים את המתיקות על ידי הוספת סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, למקם במיכל אטום וצינה עד מגניב לחלוטין.
3
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
שלב את 100 גרם של סוכר, מים, אלכוהול או טעם (לפי הטעם, אם שימוש), בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, לכבות את החום ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הפוך את עוגת ספוג רול: מחממים את התנור ל 177°. לצייר X על פני מרכז מחבת רול ג ' לי עם טפיחה קטנה של חמאה בשורה את המחבת עם נייר קלף. הכינו מרנג צרפתי עם חלבוני ביצה וסוכר והקציפו את המרנג לפסגות נוקשות במערבל דוכן עם מצורף להקציף. המרנג צריך להיות מבריק וחלק, לא נפוח ומשעמם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
3
לטאטא את חלמוני הביצה ולקפל אותם לתוך מרנג, ואז לקפל את קמח העוגה, דואג לא להסיט את הבלילה. מקפלים בחמאה מקוררת, מותכת. מיד לשפוך את הבלילה על המחבת מרופדת קלף ולהפיץ אותו באופן שווה עם מרית קיזוז גדול.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
4
אופים את הספוג במשך כ 5-7 דקות, או עד שהוא השחמה וקפיצים בחזרה למגע. אל תאפה יותר מדי, או הספוג יהיה נוקשה מדי לגלגל. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפעיל סכין לאורך הקצוות, למקם פיסת קלף אחרת על גבי מחבת גליל הפוך על הקלף, ולהעיף את העוגה על המחבת ההפוכה. בזהירות לקלף את נייר הקלף, ולעשות את roulade ברגע העוגה הוא מגניב כדי למנוע התקשות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
5
להרכיב: עם הספוג יושב על פיסת קלף, לצחצח את העוגה עם soaker באמצעות מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6
מורחים שכבה זוגית של קרם מאפה על כל העוגה (בעובי 1/8 ו 1/4 אינץ') באמצעות מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
מפזרים כמויות קטנות של קומפוט חמוציות על פני השטח. באמצעות הקלף מתחת כדי לייצב, להתחיל לגלגל את העוגה לתוך roulade הדרך הארוכה, כפי שהיית שטיח, מנוחה רול על התפר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
CompoteCompote
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
חותכים את העוגה בזווית 1/3 בדרך למעלה roulade באמצעות סכין משונן, ואז לחתוך סיבוב את החלק התחתון של החתיכה הקטנה. מסדרים את החלק הגדול יותר של roulade על צלחת הגשה, ומכסים עם שכבה עבה של חמאה. מסדרים את החלקים הקטנים יותר כך שהם נראים כמו ענפים יוצאים של roulade הגדול, ואז פרוסט חתיכות קטנות יותר עם חמאה. צייר דפוסים בקרם חמאה להידמות לנבוח, לקשט את העוגה כפי שאתה רואה לנכון. העוגה יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד ההגשה, אבל לא לקרר את מרנג או שהם יימסו.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים