חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים תערובת לתוך צלחת רדודה רחבה, ומכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע עור להיווצר. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מניחים את החמוציות הטריות, סוכר ומים בסיר על חום בינוני ולהביא את הנוזל לרתיחה. הפעל את החום לנמוך ולאפשר לתערובת להתבשל עד החמוציות פרצו והרוטב צמצם, כ 15 דקות. לטעום את התערובת ולהתאים את המתיקות על ידי הוספת סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום, למקם במיכל אטום וצינה עד מגניב לחלוטין.
3
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
שלב את 100 גרם של סוכר, מים, אלכוהול או טעם (לפי הטעם, אם שימוש), בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, לכבות את החום ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הפוך את עוגת ספוג רול: מחממים את התנור ל 177°. לצייר X על פני מרכז מחבת רול ג ' לי עם טפיחה קטנה של חמאה בשורה את המחבת עם נייר קלף. הכינו מרנג צרפתי עם חלבוני ביצה וסוכר והקציפו את המרנג לפסגות נוקשות במערבל דוכן עם מצורף להקציף. המרנג צריך להיות מבריק וחלק, לא נפוח ומשעמם.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא את חלמוני הביצה ולקפל אותם לתוך מרנג, ואז לקפל את קמח העוגה, דואג לא להסיט את הבלילה. מקפלים בחמאה מקוררת, מותכת. מיד לשפוך את הבלילה על המחבת מרופדת קלף ולהפיץ אותו באופן שווה עם מרית קיזוז גדול.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים את הספוג במשך כ 5-7 דקות, או עד שהוא השחמה וקפיצים בחזרה למגע. אל תאפה יותר מדי, או הספוג יהיה נוקשה מדי לגלגל. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפעיל סכין לאורך הקצוות, למקם פיסת קלף אחרת על גבי מחבת גליל הפוך על הקלף, ולהעיף את העוגה על המחבת ההפוכה. בזהירות לקלף את נייר הקלף, ולעשות את roulade ברגע העוגה הוא מגניב כדי למנוע התקשות.
להרכיב: עם הספוג יושב על פיסת קלף, לצחצח את העוגה עם soaker באמצעות מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
6
מורחים שכבה זוגית של קרם מאפה על כל העוגה (בעובי 1/8 ו 1/4 אינץ') באמצעות מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
7
מפזרים כמויות קטנות של קומפוט חמוציות על פני השטח. באמצעות הקלף מתחת כדי לייצב, להתחיל לגלגל את העוגה לתוך roulade הדרך הארוכה, כפי שהיית שטיח, מנוחה רול על התפר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חותכים את העוגה בזווית 1/3 בדרך למעלה roulade באמצעות סכין משונן, ואז לחתוך סיבוב את החלק התחתון של החתיכה הקטנה. מסדרים את החלק הגדול יותר של roulade על צלחת הגשה, ומכסים עם שכבה עבה של חמאה. מסדרים את החלקים הקטנים יותר כך שהם נראים כמו ענפים יוצאים של roulade הגדול, ואז פרוסט חתיכות קטנות יותר עם חמאה. צייר דפוסים בקרם חמאה להידמות לנבוח, לקשט את העוגה כפי שאתה רואה לנכון. העוגה יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד ההגשה, אבל לא לקרר את מרנג או שהם יימסו.