קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Buche de Noël

Buche de Noël
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו Buche De Noel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב זרעי שעועית וניל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, סוכר, מלח, קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים ביצים, ומקציפים תערובת עד חיוור ונוקשה. המשך לטאטא תוך הוספת מחצית התערובת חלב חם לאט.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
העברת תערובת ביצה לסיר עם תערובת החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מניחים מעל חום בינוני גבוה, מקציפים כל הזמן, ומביאים לרתיחה. לבשל במשך 2 דקות. בקערה קטנה, להקציף יחד ממרח ערמונים ורום, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר תערובת ביצה מחום, ולהקציף בתערובת להדביק ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים תערובת לתוך צלחת רדודה רחבה, ומכסים את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע עור להיווצר. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מניחים את החמוציות הטריות, סוכר ומים בסיר על חום בינוני ולהביא את הנוזל לרתיחה. הפעל את החום לנמוך ולאפשר לתערובת להתבשל עד החמוציות פרצו והרוטב צמצם, כ 15 דקות. לטעום את התערובת ולהתאים את המתיקות על ידי הוספת סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום, למקם במיכל אטום וצינה עד מגניב לחלוטין.
3
להקציף לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
שלב את 100 גרם של סוכר, מים, אלכוהול או טעם (לפי הטעם, אם שימוש), בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, לכבות את החום ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הפוך את עוגת ספוג רול: מחממים את התנור ל 177°. לצייר X על פני מרכז מחבת רול ג ' לי עם טפיחה קטנה של חמאה בשורה את המחבת עם נייר קלף. הכינו מרנג צרפתי עם חלבוני ביצה וסוכר והקציפו את המרנג לפסגות נוקשות במערבל דוכן עם מצורף להקציף. המרנג צריך להיות מבריק וחלק, לא נפוח ומשעמם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא את חלמוני הביצה ולקפל אותם לתוך מרנג, ואז לקפל את קמח העוגה, דואג לא להסיט את הבלילה. מקפלים בחמאה מקוררת, מותכת. מיד לשפוך את הבלילה על המחבת מרופדת קלף ולהפיץ אותו באופן שווה עם מרית קיזוז גדול.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים את הספוג במשך כ 5-7 דקות, או עד שהוא השחמה וקפיצים בחזרה למגע. אל תאפה יותר מדי, או הספוג יהיה נוקשה מדי לגלגל. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להפעיל סכין לאורך הקצוות, למקם פיסת קלף אחרת על גבי מחבת גליל הפוך על הקלף, ולהעיף את העוגה על המחבת ההפוכה. בזהירות לקלף את נייר הקלף, ולעשות את roulade ברגע העוגה הוא מגניב כדי למנוע התקשות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להרכיב: עם הספוג יושב על פיסת קלף, לצחצח את העוגה עם soaker באמצעות מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6
מורחים שכבה זוגית של קרם מאפה על כל העוגה (בעובי 1/8 ו 1/4 אינץ') באמצעות מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
מפזרים כמויות קטנות של קומפוט חמוציות על פני השטח. באמצעות הקלף מתחת כדי לייצב, להתחיל לגלגל את העוגה לתוך roulade הדרך הארוכה, כפי שהיית שטיח, מנוחה רול על התפר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
CompoteCompote
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים את העוגה בזווית 1/3 בדרך למעלה roulade באמצעות סכין משונן, ואז לחתוך סיבוב את החלק התחתון של החתיכה הקטנה. מסדרים את החלק הגדול יותר של roulade על צלחת הגשה, ומכסים עם שכבה עבה של חמאה. מסדרים את החלקים הקטנים יותר כך שהם נראים כמו ענפים יוצאים של roulade הגדול, ואז פרוסט חתיכות קטנות יותר עם חמאה. צייר דפוסים בקרם חמאה להידמות לנבוח, לקשט את העוגה כפי שאתה רואה לנכון. העוגה יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד ההגשה, אבל לא לקרר את מרנג או שהם יימסו.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'bo e או לחלץ עבור טעםbo e או לחלץ עבור טעם60חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה, מומסת ומקוררתחמאה, מומסת ומקוררת125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח עוגה, מנופהקמח עוגה, מנופה142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הדבק ערמוניםהדבק ערמונים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמוציות טריותחמוציות טריות30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רום כההרום כהה41/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים4חלמוניםחלמונים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים450חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס12שרימפס וורידיםמרנג פטריות, קישוטי מרציפן, שוקולד נמס, מוזרם (כל אופציונלי)מרנג פטריות, קישוטי מרציפן, שוקולד נמס, מוזרם (כל אופציונלי)0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1מתכון קרם חמאה שוויצרי, עם 3 אונקיות רסק פרלין שטוףמתכון קרם חמאה שוויצרי, עם 3 אונקיות רסק פרלין שטוף100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות