צדפות צרובות מחבת עם בייקון ותרד
אם יש לך תרד תינוק, מלח כשר, בייקון במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צדפות צרובות מחבת עם תרד ובייקון, צדפות צרובות מעל בייקון וסלט תרד עם ויניגרט סיידר, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; קוצצים גס ולהניח בייקון בצד. תגביר את החום לגבוה.
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מפזרים צדפות באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.
מוסיפים צדפות לטפטופים במחבת; מבשלים 2 1/2 דקות בכל צד או עד לסיום.
העברה לצלחת; להתחמם. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף חצי תרד; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף מחצית הנותרים של תרד; לבשל 2 דקות או רק עד נבול, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל. מחלקים תערובת תרד בין 4 צלחות; העליון כל מנה באופן שווה עם בייקון מתפורר 3 צדפות.
מגישים מיד עם טריזי לימון,אם תרצה.