קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

Bugia, או עוגיות של שקרן

Bugia, או עוגיות של שקרן
Bugia, או עוגיות של שקרן הוא צמחוני ומספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך זרעי אניס הקרקע, סוכר, ברנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, המלח והסוכר ומניחים בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד את הביצים, חמאה, מיץ תפוזים, ברנדי, וניל, וזרעי אניס עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את המרכיבים היבשים בבת אחת ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מנקה את צידי הקערה ונצמד למשוט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר את הבצק מהקערה על לוח מקומח. ללוש ביד עד חלקה. טופס את הבצק לכדור, לשטח מעט, ומניחים בקערה. מכסים במגבת תה ומקררים לפחות 2 שעות או עד ללילה כדי לאפשר לבצק להירגע.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מחממים את השמן בטיגון עמוק או בסיר עמוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
בינתיים, לחתוך את הבצק ל 4 או 6 חתיכות שוות. שמירה על הבצק ועל משטח העבודה היטב floured, להעביר את הבצק דרך ההגדרה הרחבה ביותר של מכונת פסטה 3 או 4 פעמים. לאחר מכן לעבור דרך הגדרות צרות יותר ברציפות עד הבצק הוא כמעט דק מספיק כדי לראות דרך; בהתאם למכונת הפסטה שלך, זה כנראה יהיה ליד ההגדרה הרזה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
7
חותכים את הבצק לרצועות ארוכות ברוחב 3 אינץ', ואז חותכים את הרצועות באלכסון לחתיכות באורך 3 אינץ'. אם הבצק דמעות, לחתוך אותו ולעבוד אותו בחזרה לתוך הבצק. העוגיות מסתלסלות כשהן מטוגנות, כך שצורות מהודרות אינן חשובות. ככל שהעוגיות נחתכות, מעבירים אותן לסדינים אפייה מרופדים במגבות תה מאובקות קמח, ומכסים במגבות תה כך שהן לא יתייבשו לפני הטיגון. מטגנים בקבוצות, פונה פעם אחת, עד נפוח וזהוב חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תהתה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
בעוד העוגיות עדיין חמות, אבק אותם היטב עם אבקת סוכר. המתן כמה דקות בזמן שהשמן והחום סופגים וממיסים את רוב הציפוי הראשון. אבק היטב בפעם השנייה עד העוגיות הן די לבנות. העוגיות ישמרו למשך שבוע בערך במיכל אטום לאוויר. ייתכן שיהיה עליך מחדש אבק אותם עם סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
רק כמה עוגיות בכל פעם יתאים, אפילו בסיר גדול, כך טיגון לוקח זמן. עדיף להיות חברה במטבח, מוכן עם הרבה דיבורים טובים כדי לשמור אותך משועשע. ותמיד יש את העוגיות חמות לאכול לאורך הדרך כפרס. ניתן גם לדלות את העוגיות בסוכר מגורען, סוכר גביש, או אפילו תערובת של אבקת סוכר ואבקת קקאו לא ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף