Bugia, או עוגיות של שקרן
Bugia, או עוגיות של שקרן הוא צמחוני ומספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך זרעי אניס הקרקע, סוכר, ברנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, המלח והסוכר ומניחים בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד את הביצים, חמאה, מיץ תפוזים, ברנדי, וניל, וזרעי אניס עד מעורבב היטב.
מוסיפים את המרכיבים היבשים בבת אחת ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מנקה את צידי הקערה ונצמד למשוט.
הסר את הבצק מהקערה על לוח מקומח. ללוש ביד עד חלקה. טופס את הבצק לכדור, לשטח מעט, ומניחים בקערה. מכסים במגבת תה ומקררים לפחות 2 שעות או עד ללילה כדי לאפשר לבצק להירגע.
מחממים את השמן בטיגון עמוק או בסיר עמוק ל 350 מעלות F.
בינתיים, לחתוך את הבצק ל 4 או 6 חתיכות שוות. שמירה על הבצק ועל משטח העבודה היטב floured, להעביר את הבצק דרך ההגדרה הרחבה ביותר של מכונת פסטה 3 או 4 פעמים. לאחר מכן לעבור דרך הגדרות צרות יותר ברציפות עד הבצק הוא כמעט דק מספיק כדי לראות דרך; בהתאם למכונת הפסטה שלך, זה כנראה יהיה ליד ההגדרה הרזה ביותר.
חותכים את הבצק לרצועות ארוכות ברוחב 3 אינץ', ואז חותכים את הרצועות באלכסון לחתיכות באורך 3 אינץ'. אם הבצק דמעות, לחתוך אותו ולעבוד אותו בחזרה לתוך הבצק. העוגיות מסתלסלות כשהן מטוגנות, כך שצורות מהודרות אינן חשובות. ככל שהעוגיות נחתכות, מעבירים אותן לסדינים אפייה מרופדים במגבות תה מאובקות קמח, ומכסים במגבות תה כך שהן לא יתייבשו לפני הטיגון. מטגנים בקבוצות, פונה פעם אחת, עד נפוח וזהוב חום, על 1 דקה.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
בעוד העוגיות עדיין חמות, אבק אותם היטב עם אבקת סוכר. המתן כמה דקות בזמן שהשמן והחום סופגים וממיסים את רוב הציפוי הראשון. אבק היטב בפעם השנייה עד העוגיות הן די לבנות. העוגיות ישמרו למשך שבוע בערך במיכל אטום לאוויר. ייתכן שיהיה עליך מחדש אבק אותם עם סוכר לפני ההגשה.
רק כמה עוגיות בכל פעם יתאים, אפילו בסיר גדול, כך טיגון לוקח זמן. עדיף להיות חברה במטבח, מוכן עם הרבה דיבורים טובים כדי לשמור אותך משועשע. ותמיד יש את העוגיות חמות לאכול לאורך הדרך כפרס. ניתן גם לדלות את העוגיות בסוכר מגורען, סוכר גביש, או אפילו תערובת של אבקת סוכר ואבקת קקאו לא ממותקת.