קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

Cacciatore עגל

Cacciatore עגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cacciatore עגל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 740 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לך לחנות ותביא שיני שום, גזר, פנצ'טה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. נסו Cacciatore עוף, רזה Cacciatore, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להביא יין לרתיחה בסיר קטן. מערבבים פורצ ' יני ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
עגל לטפוח יבש ועונה עם 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז עגל חום, מפנה, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מעבירים עגל לצלחת. להשליך שומן מן הסיר ולהוסיף הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיף pancetta ו sauté על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
7
מוסיפים בצל ומטגנים עד מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מסננים פורצ ' יני במסננת משובחת על קערה, לוחצים על פטריות ומזמינים יין. קוצצים גס פורצ 'יני ומוסיפים לתערובת פנצ' טה עם גזר, סלרי ושום. Sauté עד שהתרכך, על 8 דקות. מערבבים ביין ומבשלים עד רוב התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
קוצצים גס עגבניות ומוסיפים לסיר עם המיץ שלהם. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים עגל עם מיצי בשר מצלחת, רוזמרין, עלי דפנה וזיתים. מכסים את הסיר ואת בשר צלי בתנור, הופכים צלי מדי פעם, עד מרכז הבשר הוא מזלג מכרז, 2 3/4 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
להעביר עגל קרש חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף. רוטב רתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -10 דקות. מתבלים במלח וקורטוב של סוכר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
חותכים מחרוזות מצלי וזורקים עלי דפנה ורוזמרין. פרוסה עבה עגל ולחזור לסיר, צולה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
עגל יכול להיות מטוגן ופרוס 1 יום קדימה ומקורר ברוטב (מכוסה פעם מגניב). לחמם בעדינות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)