Cacciatore עגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cacciatore עגל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 740 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לך לחנות ותביא שיני שום, גזר, פנצ'טה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. נסו Cacciatore עוף, רזה Cacciatore, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע.
להביא יין לרתיחה בסיר קטן. מערבבים פורצ ' יני ולהסיר מהחום.
עגל לטפוח יבש ועונה עם 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז עגל חום, מפנה, כ 12 דקות.
מעבירים עגל לצלחת. להשליך שומן מן הסיר ולהוסיף הנותרים 2 כפות שמן.
מוסיף pancetta ו sauté על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל חום.
מוסיפים בצל ומטגנים עד מתרכך, על 8 דקות.
מסננים פורצ ' יני במסננת משובחת על קערה, לוחצים על פטריות ומזמינים יין. קוצצים גס פורצ 'יני ומוסיפים לתערובת פנצ' טה עם גזר, סלרי ושום. Sauté עד שהתרכך, על 8 דקות. מערבבים ביין ומבשלים עד רוב התאדה, כ 2 דקות.
קוצצים גס עגבניות ומוסיפים לסיר עם המיץ שלהם. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -15 דקות.
מוסיפים עגל עם מיצי בשר מצלחת, רוזמרין, עלי דפנה וזיתים. מכסים את הסיר ואת בשר צלי בתנור, הופכים צלי מדי פעם, עד מרכז הבשר הוא מזלג מכרז, 2 3/4 עד 3 שעות.
להעביר עגל קרש חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף. רוטב רתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -10 דקות. מתבלים במלח וקורטוב של סוכר אם תרצה.
חותכים מחרוזות מצלי וזורקים עלי דפנה ורוזמרין. פרוסה עבה עגל ולחזור לסיר, צולה ברוטב.
עגל יכול להיות מטוגן ופרוס 1 יום קדימה ומקורר ברוטב (מכוסה פעם מגניב). לחמם בעדינות ברוטב.