עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח ים ופלפל, ביצה, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל על ידי הכנת הפלפלים כי הם ייקחו את הזמן הארוך ביותר. מחממים את המטגן. משוך את ליבות הפלפלים האדומים; ואז חצי אותם לאורך ולהסיר את הצלעות ואת הזרעים. לזרוק את הפלפלים עם קצת שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שמן זית
פלפלים
פלפל
זרעים
צלעות
מלח
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים אותם על סדין עוגיות, צד עור למעלה, ו לצלות במשך 10 דקות, עד ממש חרוך שלפוחיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
שים את הפלפלים לתוך קערה, לכסות בניילון נצמד, קיטור במשך כ 10 דקות כדי לשחרר את העורות. לקלף את הפלפלים בערך לקצוץ לחתיכות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
4
מתבלים את הקמח באבקת השום, אורגנו מיובש וכמות נכבדה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אורגנו מיובש
אבקת שום
קמח לכל מטרה
5
לטאטא את הביצה וחלב יחד בקערה רדודה. תחפור את חתיכות העוף בקמח ותקיש את העודף. טובלים כל פיסת ביצה לשטוף מעיל ולאחר מכן לדלות עם הקמח שוב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
קמח לכל מטרה
חלב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
מניחים תנור הולנדי על חום בינוני ויוצקים בערך 1/4 אינץ ' של שמן. מטגנים את העוף בקבוצות, העור למטה, עד פריך, על 8 דקות. להפוך את העוף מעל ולשחום את הצד השני על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
7
הסר את העוף לצלחת בצד, לשפוך את השמן, ולנקות את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
שים את הסיר בחזרה על הכיריים ומעיל עם 1/4 כוס שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סיר
9
מוסיף את השום, בצל, עגבניות, פרוסות לימון, אנשובי, צלפים, פתיתי פלפל אדום, חצי פלפלים אדומים קלויים, וחצי בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. חלק זה של המתכון הולך להיות הבסיס שלך. מה שאנחנו מחפשים הוא עיסת ירקות ריחני, כך מבשלים במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהכל מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
אנשובי
ירק
עגבנייה
צלפים
שום
באזיל!
לימון
בצל
בסיס
10
מוסיפים את הפלפלים הצלויים הנותרים ואת הבזיליקום הנותר. הכנס את העוף לפלפלים המבושלים ושפוך פנימה את היין. להנמיך את החום עד נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות, עד העוף מבושל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.