Cajun בישול איטי משך חזיר
גשו לסופר וקנו סוכר חום, חומץ תפוחים, מלח ופלפל כשרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, ו בישול איטי משך חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1 1/2 כוסות מים, חומץ, קטשופ, 1/4 כוס חרדל, דבשה ו 1 כף סוכר חום בבישול איטי 7-8 ליטר.
שלב את הנותרים 1 כף סוכר חום, פפריקה, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה. לשפשף את כל החזיר, ולאחר מכן להוסיף לבישול האיטי יחד עם הנקניק. לכסות ולבשל על נמוך, 8 שעות.
הסר את חזיר ונקניק ולהניח בצד כדי להתקרר מעט. לרפרף את השומן העודף מן נוזל הבישול, ולאחר מכן מסננים למחבת גדולה ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת בשליש, על 15 דקות. לגרוס את החזיר עם מזלג לחתוך בגסות את הנקניק. לזרוק את חזיר ונקניק עם מספיק של נוזל בישול מופחת כדי להרטיב; העונה עם מלח.
לטאטא את המיונז ואת הנותרים 2 כפות חרדל בקערה קטנה; להפיץ על הלחמניות. מלא עם חזיר משך וחתיכות חמוצים.