קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

Cakespy: בראוני הפוך

Cakespy: בראוני הפוך
המתכון Cakespy: בראוני הפוך בראוני מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. יש קינוח זה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה בבלילה עם ציפוי בראוני פאדג', עוגיות לעיסה או עוגיות בראוניז, ו בראוני-בראוני שוקולד ללא ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לשים את החמאה במחבת ולשים אותו בתנור במשך כ 3 דקות, או עד מותך (אתה יכול להזיז את המחבת ואת החום שיורית צריך לעזור לו להמיס לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הסוכר החום על גבי החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מניחים עקיצות הבראוני שלך בשורות על גבי תערובת הסוכר והחמאה החומה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
שים את המחבת בצד לרגע בזמן שאתה מכין את הבלילה בראוני שלך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הכן את שכבת בראוני התחתונה. עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה נמס וסוכר יחד בקערת ערבוב נפרדת. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, ולהמשיך להכות עד שהוא הגיע חלק, צבע צהוב בהיר עקביות שמנת. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
מוסיפים את התערובת היבשה, לאט לאט, מכים במהירות נמוכה עד שמתמזגים היטב. כף לתוך המחבת מוכן שלך, לשפוך בעדינות כדי לא להרגיז את ההרכב זהיר של בראוניז אשר פועלים כמו ציפוי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
שים את הבראוניז בתנור במשך 50-60 דקות, או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי בעיקר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר מהתנור ולשחרר את הצדדים עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מחזיק לוח למחבת, להעיף אותו במהירות על פני השטח השטוח; להשאיר את המחבת התהפכה כך חתיכות מתחתית המחבת יכול לטפטף על גבי הבראוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לאחר כ -15 דקות, להסיר את תבנית האפייה; אם יש חתיכות גדולות, אתה יכול להסיר אותם מהמחבת ולמקם אותם על גבי הבראוני; זה לא בהכרח פינוק אטרקטיבי, אז אתה לא הולך לפגוע במשהו חזותית.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
כדי " יפה " את זה קצת, לפזר פירורי שוקולד על גבי, או פרוסה ומגישים עם מנה גדולה של קצפת על כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי