Cakespy: עוגת בר הקסם
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, ריבת חלב, בוטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cakespy: הודו עוגיות חג ההודיה, Cakespy: פשטידת דלעת בקרום עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.
הוראות
שים את פירורי קרקר גרהם, חמאה, קוקוס קלוי במחבת על אש נמוכה עד נמס; מערבבים עד התערובת היא מלוכדת.
תן מגניב עד שהוא עדיין חם אבל לא חם למגע; באמצעות הידיים שלך, לחץ על התערובת לתחתית הצדדים של צלחת העוגה שלך.
מקררים את הקרום במשך 15 דקות, ואז אופים במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.
בואו מגניב במשך כ 20 דקות לפני נע קדימה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מניחים את חמאת הבוטנים בגושים קטנים אפילו על פני החלק התחתון של הקרום.
לפזר באופן שווה את שבבי שוקולד ו שבבי חמאה על גבי קרום חמאת בוטנים.
בזרם יציב, יוצקים את החלב המרוכז הממותק מעל המילוי. בעדינות להעביר את המחבת כדי לוודא את החלב חולקה באופן שווה.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב תוסס (שלי היה יותר כמו 40 דקות).
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין. מצאתי את זה מצמרר במשך שעה בערך עזר סט המילוי.