Calzone עוף באפלו
עוף באפלו קלצונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: Calzone עוף באפלו עם מטבל גבינה כחול, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, ו Calzone.
הוראות
מחממים תנור ל 410 מעלות F (210 מעלות C). גריז מחבת פיצה.
מניחים עוף לסיר גדול ומכסים במים מלוחים; מביאים לרתיחה. מבשלים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מעבירים עוף לקערה ומגרסים עם שני מזלגות.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ורוטב כנף באפלו בחמאה החמה עד שהעוף מצופה ומחומם דרך, 2 עד 4 דקות.
להפוך בצק פיצה על משטח מקומח בנדיבות.
מגלגלים בצק לסיבוב של 12 אינץ'.
מברשת בצק עם 1 כף שמן צמחי להפיץ 1 כוס גבינת מוצרלה במרכז הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מורחים תערובת עוף על גבי גבינה; תערובת עוף העליון עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מקפלים בצק פיצה לשניים וצובטים קצוות יחד כדי לאטום.
העברת calzone למחבת פיצה מוכן מברשת העליון עם הנותרים 1 כף שמן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב, 17 עד 20 דקות.