קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Caneton au Muscadet

Caneton au Muscadet
Caneton au Muscadet הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 1928 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, קוניאק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
לשפשף את הברווזון היטב עם מלח, קצת זנגביל טחון, וציפורן הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים על מתלה במחבת צלייה וצולים בתנור 163°. במשך 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר ברווז מהתנור ומניח בתבשיל ברזל עמוק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יוצקים קוניאק מחומם על זה ולהצית.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5
מוסיפים Muscadet, בצל תקוע עם ציפורן, גזר ו beurre מני. להתמזג. לחזור לתנור לבשל במשך 30 דקות, ברווז צוף מדי פעם עם נוזל בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
MuscadetMuscadet
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה ולשחמם אותם היטב בחמאה. הם צריכים לבשל עד שהם רק רכים אבל פריך בקצוות ובחוץ. לנער את המחבת מעת לעת כדי לשמור אותם מלהידבק בתחתית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הצימוקים לתערובת הברווז בתבשיל ומבשלים עוד 10 דקות, מבשלים פעם אחת. כדי לשרת, לארגן ברווז על מגש חם ולהקיף אותו עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלםברווז שלם
8
יוצקים קצת מהרוטב על הברווז ומגישים את השאר בסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
9
עם זה, לשתות Muscadet צונן.
מרכיבים שתצטרך
MuscadetMuscadet
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט