Caneton au Muscadet
Caneton au Muscadet הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 1928 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, קוניאק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
לשפשף את הברווזון היטב עם מלח, קצת זנגביל טחון, וציפורן הקרקע.
מניחים על מתלה במחבת צלייה וצולים בתנור 163°. במשך 1 1/4 שעות.
הסר ברווז מהתנור ומניח בתבשיל ברזל עמוק.
יוצקים קוניאק מחומם על זה ולהצית.
מוסיפים Muscadet, בצל תקוע עם ציפורן, גזר ו beurre מני. להתמזג. לחזור לתנור לבשל במשך 30 דקות, ברווז צוף מדי פעם עם נוזל בתבשיל.
בינתיים לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה ולשחמם אותם היטב בחמאה. הם צריכים לבשל עד שהם רק רכים אבל פריך בקצוות ובחוץ. לנער את המחבת מעת לעת כדי לשמור אותם מלהידבק בתחתית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים את הצימוקים לתערובת הברווז בתבשיל ומבשלים עוד 10 דקות, מבשלים פעם אחת. כדי לשרת, לארגן ברווז על מגש חם ולהקיף אותו עם תפוחי אדמה.
יוצקים קצת מהרוטב על הברווז ומגישים את השאר בסירת רוטב.
עם זה, לשתות Muscadet צונן.