Cape Fear Punch
פאנץ ' הפחד קייפ יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא יספק כ 160 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 42 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-30 דקות. אם יש לך גוש קרח, אגוז מוסקט, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: Bo - Kaap קייפ Malay Kerrie-דרום אפריקה קייפ Malay קארי, בלי פחד עוגת פירות., ו אין פחד סופלה גבינה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יוצקים את הוויסקי שיפון לתוך מיכל 4 ליטר. למלא את בקבוק ויסקי שיפון עכשיו ריק עם מים, לשפוך לתוך קומקום חשמלי, ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהטמפרטורה יורדת ל 190 מעלות F.
מניחים את שקיות התה בקומקום ותלול במשך 3 דקות.
מוסיפים את התה, הרום והקוניאק לוויסקי. לקלף את ההתלהבות מן הלימונים, להיזהר להסיר את הדגש הלבן. לעטוף את גופי לימון בניילון נצמד ושמורה במקרר.
מוסיפים את גרידת הלימון לתערובת ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה.
מסננים את הבסיס לקערת פונץ ' גדולה. מיץ את גופי לימון שמורות ולהוסיף לקערת הפונץ'. כאשר מוכן לשרת, מוסיפים את התפוזים, הלימונים, יין מבעבע, ומי סודה; מערבבים לשלב.
מוסיפים את בלוק הקרח ומגישים עם אגוז מוסקט מגורד טרי.