Cavatappi עוף-פסטו עם פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוף פסטו Cavatappi עם פרמזן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. אם יש לכם רוטב פסטו בזיליקום קלאסי וממרח, גבינת פרמזן, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Cavatappi עם פרושוטו ופרמזן, שעועית Fava עם פסטו ו Cavatappi, ו Cavatappi עם ארוגולה פסטו ועגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים עוף ופטריות במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 6 עד 7 דקות. או עד העוף נעשה, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב ורוטב פסטו עד מעורבב.
מוסיפים למחבת; מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד מחומם דרך.
מערבבים פסטה ועגבניות; למעלה עם פרמזן.