קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות67
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Cavatelli Primavera

Cavatelli Primavera
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Cavatelli Primaveran. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 309 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שן שום, אספרגוס, cavatelli של ננה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Cavatelli וברוקולי, Cavatelli עם ברוקולי, ו Tuscany Cavatelli.

הוראות

1
מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים; מוסיפים cavatelli תוצרת בית בזהירות, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד פסטה הוא כמעט רך, ערבוב בעדינות. מערבבים באספרגוס, ומבשלים 2 דקות או עד פריך-מכרז. מניחים קערת פסטה גדולה ורדודה בכיור; מניחים מסננת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים פסטה ואספרגוס לתוך המסננת לנקז, הזמנת 1/4 עד 1/2 כוס מים בישול. (זה גם מחמם את קערת ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
שמן חום ושום במחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני-נמוך 1 דקה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות, להיזהר לא שום חום. כבה את החימום. מערבבים עגבניות ובזיליקום; להשליך שום. כף פסטה ואספרגוס למחבת; מערבבים בעדינות על חום בינוני 2 דקות או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף נוזל פסטה שמור, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי להרטיב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
יוצקים מים מתוך קערת הגשה; לנגב יבש, ולמלא עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להוסיף גבינה וארוגולה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מוסיפים מלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
* למטרות בדיקה, השתמשנו ריקוטה חלב מלא מותג יקר. אם ריקוטה אינה זמינה, תחליף עם פטה קלה או פקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
לפי עוגהלפי עוגה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש