Cemitas de Lengua (כריכים בלשון מקסיקנית)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Cemitas de Lengua (כריכי לשון מקסיקניים). והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 39 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינה מקסיקנית, כמה עלים חסה, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Fiesta Lengua (לשון), Pastel de lengua (פשטידת לשון שור), ו לשון נרפא אדום צ'ילה (אדובדה Lenguan) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הלשון בסיר בינוני לפצל בצל אחד לשניים ולהוסיף לסיר.
מוסיפים מים קרים לכסות ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מניחים על מבער מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 1/2 שעות, ציפוי עם מים נוספים במידת הצורך.
להעביר את הלשון לחיתוך לוח ולהשליך נוזל בישול (או לשמור, אם תרצה בכך). בזהירות לקלף את הקרום החיצוני של הלשון ולהשליך. קוצצים את הלשון לחתיכות 1 אינץ'.
מחממים כף אחת במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית ו 3 כפות נוזל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם דרך.
הסר מהחום והנח בצד. באמצעות מחית תפוחי אדמה, טחנת מזון, או מעבד מזון, שעועית מחית עד רסק עבה נוצר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר לקערה ולמחוק מחבת.
חום שנותר שתי כפות שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים לשון ומבשלים מבלי לזוז עד השחמה היטב בצד הראשון, על 2 דקות. לזרוק ולהמשיך לבשל עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מורחים כמה כפות של מחית שעועית שחורה על החצי התחתון של כל גליל קלוי.
מוסיף את הלשון, ואז שכבה באבוקדו, חסה, עגבניות, וגבינה. כף מעל עם קרם, ולאחר מכן להוסיף את הלחמנייה העליונה.