Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך
Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול, ברי, פטריות שנטרל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. נסו סנדוויץ ' ברי פטריות פתוח חם, כריך תאנה פתוח, ו כריך ביצה פתוח (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל את המטגן.פרוס את קצות האספרגוס וכ -2 סנטימטרים של גבעול משאר האספרגוס. הגדר את הטיפים בצד למתכון זה. שמור את הגבעולים הנותרים לשימוש נוסף.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חמאה ושמן; מחממים עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים ערבוב לעתים קרובות במשך 1 דקה. מערבבים פטריות ומניות chanterelle; מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים 2 דקות נוספות. לחשוף, ומבשלים עד אספרגוס הוא רך, על 2 דקות יותר.
מוסיפים שמנת; מבשלים עד מופחת מעט מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים עשבי תיבול ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל; מסירים מהחום. לכסות ולהניח בצד.
מניחים את טוסטים על תבנית אפייה העליון כל אחד עם 2 פרוסות של ברי.
מניחים את תבנית האפייה מתחת למטלית עד שהגבינה מתחילה לבעבע והקצוות של הטוסט נשחמים. תשגיח עליהם היטב. כאשר סיים למקם את טוסטים על 4 צלחות המשרתים בודדים. מחלקים את chanterelle תערובת אספרגוס באופן שווה בין טוסטים, טפטוף עם רוטב. מתבלים במלח ופלפל.