קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

Chard שוויצרי, נקניק, פסטה, תבשיל שעועית

Chard שוויצרי, נקניק, פסטה, תבשיל שעועית
Chard שוויצרי, נקניק, פסטה, ותבשיל שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 868 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבנייה, צ'ארד שוויצרי, שעועית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: פסטה מחיטה מלאה עם נקניקיה וכריך שוויצרי, גבינת עיזים ותבשיל פסטה צ'ארד שוויצרי, ו שעועית לבנה פסטאן ומרק סלק שוויצרי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להביא 1 כפית מלח ומים לרתיחה. מערבבים את fusilli, ולחזור לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם במשך כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים גבעולי סלק שוויצרי וגרגרי מרק עוף לתוך פסטה ומים. המשך לבשל עד הפסטה מבושל דרך אבל הוא עדיין קצת מוצק, על 6 דקות יותר. שמור 1 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים פסטה וגבעולי סלק.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניקיות עד להשחמה שווה וכבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר נקניק לצלחת ופרוסה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
פתיתי חמאה ופלפל אדום על חום בינוני במחבת המשמשת לבישול נקניק; מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה עד במכרז ובצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מערבבים פרוס עלי סלק שוויצרי וחומץ בלסמי לתערובת בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עלי סלק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מערבבים שעועית ועגבנייה לתוך עלי סלק ותערובת בצל; ממשיכים לבשל במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מערבבים פסטה, גבעולים chard, ו 1/2 של נוזל בישול שמורות לתוך הירקות. מתבלים במלח ופלפל שחור. אם הרוטב הופך יבש מדי, להוסיף נוזל בישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
העברת תערובת פסטה לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
לארגן נקניק פרוס גבינת פטה מתפוררת על גבי פסטה, לחיצה על התערובת למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת פטה מתחילה להמיס, כ 15 דקות. הפעל את המטגן של התנור צלייה עד גבינה הוא השחמה, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם