Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן
Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, מניית עוף, שפרי צ'רביל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר), עוף Cacciatore מעל שמנת פרמזן פולנטה, ו עוף שובב ונקניקיות על שמנת פרמזן פולנטה.
הוראות
מחממים כמה כפות שמן בתנור הולנדי על חום גבוה.
מפזרים את חתיכות העוף משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים את העוף בצד העור למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את העוף וחום בצד השני.
הסר את העוף לתבנית אפייה או לצלחת והנח בצד.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב.
מוסיפים עוד קצת שמן קנולה ומוסיפים את השאלוט ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים 1 כף של רסק עגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן וקוניאק ומפחיתים במשך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפטריות ומניחים את העוף לרוטב, עור כלפי מעלה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד העוף מבושל דרך, על 15 דקות.
לאחר העוף מבושל, להסיר אותו מהמחבת ולשים על צלחת. תטעם את הרוטב.
מוסיפים 1 כף יותר רסק עגבניות להקציף לשלב.
מוסיפים את החמאה כדי להעשיר את הרוטב. בדוק את התיבול.
הוסף את טרגון ומערבבים לשלב.
מגישים את הרוטב עם העוף וכמה פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן.
מקשטים עם כמה ענפים של צ ' רביל.
מוסיפים את המניה לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיף את הפולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן עם מקציף חוט. לאחר כל polentahas נוספו, להפחית את החום נמוך לכסות את המחבת. מערבבים את התערובת, באמצעות כף עץ, כל 5 דקות וממשיכים לבשל עד שכל הנוזל נספג והתערובת שמנת מאוד, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את השמנת והגבינות הכבדות עד בשילוב. טעם וסלון עם מלח ופלפל.