Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן
Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, מניית עוף, שפרי צ'רביל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר), עוף Cacciatore מעל שמנת פרמזן פולנטה, ו עוף שובב ונקניקיות על שמנת פרמזן פולנטה.
הוראות
1
מחממים כמה כפות שמן בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מפזרים את חתיכות העוף משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוני
3
מניחים את העוף בצד העור למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את העוף וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר את העוף לתבנית אפייה או לצלחת והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
הסר את הפטריות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים עוד קצת שמן קנולה ומוסיפים את השאלוט ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת
8
מוסיפים 1 כף של רסק עגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9
מוסיפים את היין הלבן וקוניאק ומפחיתים במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
קוניאק
10
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מוסיפים את הפטריות ומניחים את העוף לרוטב, עור כלפי מעלה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד העוף מבושל דרך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
12
לאחר העוף מבושל, להסיר אותו מהמחבת ולשים על צלחת. תטעם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים 1 כף יותר רסק עגבניות להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מוסיפים את החמאה כדי להעשיר את הרוטב. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
15
הוסף את טרגון ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
16
מגישים את הרוטב עם העוף וכמה פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
Gruyere
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
17
מקשטים עם כמה ענפים של צ ' רביל.
מרכיבים שתצטרך
Chervil
18
מוסיפים את המניה לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
19
מוסיף את הפולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן עם מקציף חוט. לאחר כל polentahas נוספו, להפחית את החום נמוך לכסות את המחבת. מערבבים את התערובת, באמצעות כף עץ, כל 5 דקות וממשיכים לבשל עד שכל הנוזל נספג והתערובת שמנת מאוד, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
20
הסר מהחום ומערבבים את השמנת והגבינות הכבדות עד בשילוב. טעם וסלון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)