Cheesy Orzo
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם בצל, פלפל טחון, גבינת פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Cheesy Orzo, Cheesy Orzo, ו עוף גביני Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים מרק עוף לרתיחה בסיר; מערבבים באורזו. מבשלים עד כמעט מכרז, כ 7 דקות.
יוצקים אורזו ומרק לתוך קערה.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ופטריות בחמאה המומסת עד שהתרככה, כ -7 דקות.
יוצקים יין מרסלה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 5 עד 10 דקות. מערבבים תערובת פטריות לתוך אורזו.
מערבבים אפונה, שמנת, גבינת פונטינה, גבינת מוצרלה, מלח ופלפל לתוך תערובת אורזו פטריות.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן ותימין יחד בקערה; מפזרים מעל תערובת אורזו פטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה פירורי לחם הם משחימים קלות, על 25 דקות.