Chemnitzer Coq au Vin
Chemnitzer Coq au Vin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך יין, מלח ופלפל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות פרנהייט / 180 מעלות צלזיוס.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזרים הקצוצים ואת הבצל. לאחר הגזר והבצל משחימים יפה, להסיר אותם מהמחבת.
מוסיפים קצת יותר שמן ומוסיפים את השום והפטריות.
כאשר הפטריות נעשות, להוסיף אותם עם גזר ובצל.
חום שני הצדדים של רגלי העוף במחבת.
הסר את רגלי העוף ולשים אותם בצלחת תבשיל.
עכשיו להוסיף את היין האדום למחבת.
שים את הגזרים, הבצל והפטריות בצלחת התבשיל סביב רגלי העוף.
כאשר העוף כמעט מוכן, מערבבים את החמאה והקמח כדי להכין משחה. 1
קח את צלחת התבשיל מהתנור ולשים את העוף על צלחות ההגשה.
מערבבים את החמאה ואת ממרח הקמח לתוך הרוטב (אשר עדיין בצלחת התבשיל) קצת אחר קצת כדי לעבות אותו. 1
כפית את הפטריות החצופות וגזר על צלחות ההגשה. בתיאבון!