Chiles En Nogada
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יילס En Nogadan. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 417 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא צימוקים, קינמון מקסיקני טחון, זרעי רימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Chiles en Nogada, Chiles en Nogada, ו ארוחת ערב: Chiles en Nogada (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוס תפוח 1; לקצוץ את התפוח שנותר.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בשר; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מסננים תערובת בשר; לחזור למחבת.
מוסיפים תפוחים גרוסים ורוטב עגבניות; מבשלים בחום בינוני-נמוך 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים בצימוקים ותפוחים קצוצים.
ממלאים צ ' ילי בתערובת בשר; מניחים בתבנית אפייה רדודה מרוססת בתרסיס בישול. כיסוי.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד מחומם דרך. בינתיים תערובת גבינת שמנת, חלב, אגוזים, סוכר וקינמון בבלנדר עד חלקה.
טפטוף גבינת שמנת תערובת על צ ' ילי רק לפני ההגשה; העליון עם זרעי רימון.