Chiles Rellenos
Chiles Rellenos הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה בתוספת 1 חלמון ביצה, קמח, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), ו תבשיל צ'יילס דל שומן (צ' יילס) .
הוראות
הפעל מבער גז על גבוה. שר את הצ ' יילס באח הצורב, פונה עם מלקחיים (מרסלה היא מקצוענית ומשתמש בידיה!), עד שהשחיר בכל רחבי. או char chiles תחת broiler.
להעביר את chiles החרוך לשקית פלסטיק resealable חובה כבדה וסגור.
בואו לעמוד 10 דקות. צ ' יילס יהיה קיטור בתיק, מה שהופך אותם רך וקל לקלף.
בעדינות לשפשף את הצ ' ילי עם מגבות נייר כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר. זה בסדר אם כמה כתמים יישארו-הם יוסיפו טעם, אז לא לשטוף אותם.
באמצעות סכין חיתוך, לעשות חריץ על פני החלק העליון של צ ' ילה ממש מתחת לגזע, משאיר את הגבעול ללא פגע. החל מאמצע החריץ, פרוסה לאורכו עד קצה הפלפל (לחתוך רק שכבה אחת). לפתוח את צ ' ילה כמו ספר ולשלוף את הזרעים וקרום פנימי. ייתכן שיהיה עליך להשתמש בסכין חיתוך כדי לשחרר את החלק העליון של התרמיל. חזור עם chiles הנותרים.
מחית את העגבניות, בצל ושום בבלנדר עד חלקה. מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם; הרוטב יהיה מרק Y. העונה עם מלח ופלפל ולשמור חם.
מניחים את הגבינה בקערה, ואז מוסיפים את האורגנו, מתפוררים ומשפשפים אותו עם האצבעות כדי לשחרר את הטעם שלה. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
למלא כל צ ' ילה עם תערובת 1/4 כוס גבינה. מקפלים את הצדדים כדי לכסות את המילוי, ואז חוט 2 קיסמים על פני התפר כדי ליצור X. אתה כנראה צריך לעשות קיסם שני X כדי לאבטח כל צ ' ילה כך המילוי לא לדלוף החוצה כאשר אתה מטגן.
לנצח את החלבונים ביצה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את חלמון הביצה ומכים 3 דקות נוספות.
חום על 1 אינץ ' שמן צמחי במחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 375 מעלות F.
יוצקים קמח למנה רדודה ומתבלים במלח ופלפל. אחד בכל פעם, תצפו בצ ' ילי הממולא בקמח.
בלילה: מחזיק כל צ ' ילה על ידי גזע, להוריד אותו לתוך הבלילה ביצה כדי לכסות לחלוטין.
תן לכל עודפי הבלילה לטפטף.
מוסיפים את הצ ' ילי לשמן החם, 1 או 2 בכל פעם; ומטגנים, מרפרף פעם עם מלקחיים, עד הזהב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מניחים צ ' ילה מטוגנת על כל צלחת ושופכים את הרוטב החם על זה.