קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
Chiles Rellenos הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה בתוספת 1 חלמון ביצה, קמח, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), ו תבשיל צ'יילס דל שומן (צ' יילס) .

הוראות

1
שר הצ ' יילס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
2
הפעל מבער גז על גבוה. שר את הצ ' יילס באח הצורב, פונה עם מלקחיים (מרסלה היא מקצוענית ומשתמש בידיה!), עד שהשחיר בכל רחבי. או char chiles תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מלקחייםמלקחיים
3
תן להם לרכך.
4
להעביר את chiles החרוך לשקית פלסטיק resealable חובה כבדה וסגור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
5
בואו לעמוד 10 דקות. צ ' יילס יהיה קיטור בתיק, מה שהופך אותם רך וקל לקלף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
6
הסר את העור.
7
בעדינות לשפשף את הצ ' ילי עם מגבות נייר כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר. זה בסדר אם כמה כתמים יישארו-הם יוסיפו טעם, אז לא לשטוף אותם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
פתח את הצ ' יילס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
9
באמצעות סכין חיתוך, לעשות חריץ על פני החלק העליון של צ ' ילה ממש מתחת לגזע, משאיר את הגבעול ללא פגע. החל מאמצע החריץ, פרוסה לאורכו עד קצה הפלפל (לחתוך רק שכבה אחת). לפתוח את צ ' ילה כמו ספר ולשלוף את הזרעים וקרום פנימי. ייתכן שיהיה עליך להשתמש בסכין חיתוך כדי לשחרר את החלק העליון של התרמיל. חזור עם chiles הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
הכן את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
11
מחית את העגבניות, בצל ושום בבלנדר עד חלקה. מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
12
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם; הרוטב יהיה מרק Y. העונה עם מלח ופלפל ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מחית עגבניותמחית עגבניות
מרקמרק
רוטברוטב
13
תעשה את המילוי.
14
מניחים את הגבינה בקערה, ואז מוסיפים את האורגנו, מתפוררים ומשפשפים אותו עם האצבעות כדי לשחרר את הטעם שלה. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
דחוף את הצ ' יילס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
16
למלא כל צ ' ילה עם תערובת 1/4 כוס גבינה. מקפלים את הצדדים כדי לכסות את המילוי, ואז חוט 2 קיסמים על פני התפר כדי ליצור X. אתה כנראה צריך לעשות קיסם שני X כדי לאבטח כל צ ' ילה כך המילוי לא לדלוף החוצה כאשר אתה מטגן.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
17
מערבבים את הבלילה.
18
לנצח את החלבונים ביצה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
19
מוסיפים את חלמון הביצה ומכים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
20
הבלילה ומטגנים.
21
חום על 1 אינץ ' שמן צמחי במחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
1
יוצקים קמח למנה רדודה ומתבלים במלח ופלפל. אחד בכל פעם, תצפו בצ ' ילי הממולא בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
בלילה: מחזיק כל צ ' ילה על ידי גזע, להוריד אותו לתוך הבלילה ביצה כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ביצהביצה
3
תן לכל עודפי הבלילה לטפטף.
1
מוסיפים את הצ ' ילי לשמן החם, 1 או 2 בכל פעם; ומטגנים, מרפרף פעם עם מלקחיים, עד הזהב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
2
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
תאכל!
4
מניחים צ ' ילה מטוגנת על כל צלחת ושופכים את הרוטב החם על זה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
רוטברוטב
5
מגישים באופן מיידי.
6
צילום: דוד צאי

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות סאנגרה דה טורו קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
צהוב חיוור עם perlage בסדר מתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הערות פרי הדר ואניסיד. בועות שמנת, חושניות ורעננות.מקסים כמו אפריטיף או יחד עם דגים ופירות ים.