Cioppino (תבשיל דגים בסגנון סן פרנסיסקו) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 230 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך שיני שום, שרימפס, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Cioppino בסגנון סן פרנסיסקו, פירות ים בסגנון סן פרנסיסקו Cioppino, ו תבשיל דגים Cioppino.
הוראות
1
שמן חום בסיר 5 1/2-ל 6-ליטר רחב, כבד מעל בינוני. מערבבים בצל ושומר; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך (11-12 דקות). מערבבים שום, עלה דפנה, אורגנו, ופלפל אדום מרוסק; לבשל, ערבוב, עד ריחני (2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים יין, מים או מיץ צדפות-שילוב מים ועגבניות. להביא לרתיחה; לבשל, מכוסה (20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים במולים, פולוק, וחסילונים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, חשוף (2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פולוק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
הוסף דיונון, אם באמצעות, לכסות סיר, ומבשלים עד מולים לפתוח רחב ופירות ים הוא אטום ופשוט מבושל דרך (כ 5 דקות יותר). (להשליך מולים שאינם פתוחים.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
דיונון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.