קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Clafoutis דובדבן מיושן

Clafoutis דובדבן מיושן
צריך קינוח צמחוני? Clafoutis דובדבן מיושן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי חצי, גרידת לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, ו Cherry Clafoutis (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את הדובדבנים, ויסקי וביטר בקערה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים את הדובדבנים ושומרים את הנוזל. חמאה צלחת עוגה 10 אינץ ולסדר את הדובדבנים בצלחת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
לטאטא את חצי וחצי, שמורות דובדבן נוזלי, ביצים, קמח, סוכר, גרידת לימון, גרידת תפוז ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הדובדבנים ואופים עד הקצוות להתחיל למשוך מן הצדדים של המחבת ואת החלק העליון הוא זהב קל, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהתנור ומפזרים את הסוכר הגס. לעבור את התנור להגדרת broiler ולצלות את clafoutis עד חום זהוב מבעבע, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו מגניב לפחות 10 דקות.
7
צילום: אנדרו פרסל