קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

Colcannon

Colcannon
נסו Colcannon, Colcannon, ו Colcannon (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קיטור תפוחי האדמה בעורם במשך 30 דקות. לקלף אותם באמצעות סכין ומזלג. קוצצים עם סכין לפני מועך. מחית ביסודיות כדי להסיר את כל הגושים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
הוסף 1 מקל חמאה בחתיכות. בהדרגה להוסיף חלב חם, ערבוב כל הזמן. עונה עם כמה טחנות של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מרתיחים את הכרוב במים לא מלוחים עד שהוא הופך צבע כהה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים 2 כפות חמאה כדי לרכך אותו. מכסים עם מכסה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
לנקז ביסודיות לפני החזרת אותו למחבת. חותכים לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
שים את החזיר בסיר גדול לכסות עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 45 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
ניקוז.
9
הסר כל שומן וקוצצים לחתיכות קטנות.
10
מוסיפים כרוב, בצל ירוק, ובשר חזיר לפירה, מערבבים אותם בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
11
מגישים בצלחות מרק בודדות. לעשות חריץ על החלק העליון על ידי מערבולת כף עץ. שים 1 כף חמאה לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)