Colcannon
נסו Colcannon, Colcannon, ו Colcannon (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קיטור תפוחי האדמה בעורם במשך 30 דקות. לקלף אותם באמצעות סכין ומזלג. קוצצים עם סכין לפני מועך. מחית ביסודיות כדי להסיר את כל הגושים.
הוסף 1 מקל חמאה בחתיכות. בהדרגה להוסיף חלב חם, ערבוב כל הזמן. עונה עם כמה טחנות של פלפל שחור.
מרתיחים את הכרוב במים לא מלוחים עד שהוא הופך צבע כהה יותר.
מוסיפים 2 כפות חמאה כדי לרכך אותו. מכסים עם מכסה במשך 2 דקות.
לנקז ביסודיות לפני החזרת אותו למחבת. חותכים לחתיכות קטנות.
שים את החזיר בסיר גדול לכסות עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 45 דקות עד מכרז.
הסר כל שומן וקוצצים לחתיכות קטנות.
מוסיפים כרוב, בצל ירוק, ובשר חזיר לפירה, מערבבים אותם בעדינות.
מגישים בצלחות מרק בודדות. לעשות חריץ על החלק העליון על ידי מערבולת כף עץ. שים 1 כף חמאה לתוך כל חריץ.