Cream Puff Gateau
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרם פאף Gateau. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קוקוס, ביצים, פטל משמר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: ג'אבה הפחזנית-פחזנית תוצרת בית, גטו חמוציות-כתום עם מילוי שמנת-גבינה, ו Gâteau à La Crème: מאפה בריוש צרפתי עם מילוי קרם לימון.
הוראות
חמאה 3 סדינים אפייה גדולה ולהניח בצד.
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס 1/2 כוס חמאה עם מים כוס 1; להביא תערובת כדי מבשלים. להפחית את החום נמוך ומיד להוסיף קמח, סוכר, ומלח בבת אחת. מערבבים במרץ עם כף עץ עד שהתערובת יוצרת כדור שמתרחק מצדדים של מחבת, על 1 דקה.
הוסף ביצים אחת בכל פעם, תוך ערבוב נמרץ לשלב באופן מלא כל ביצה לפני הוספת הבא. התערובת תיראה נפרדת בהתחלה; לשמור ערבוב עד הבצק מגיע יחד לתוך משחה חלקה.
מחלקים את הבצק באופן שווה בין 3 דפי אפייה מוכנים. באמצעות מרית, להפיץ בצק לתוך 8-in. מעגלים.
אופים שכבות מאפה 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 ואופים עד השחמה, 10 עד 15 דקות. (מאפה יכול להיות אפוי בקבוצות.)
מעבירים שכבות למדפי קירור ומניחים בצד. בינתיים, מורחים קוקוס על תבנית אפייה ואופים ב 350 עד קלוי קלוי, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לנצח קרם לפסגות רכות.
מוסיפים אבקת סוכר ומכה לשלב.
מורחים כל שכבת מאפה עם 1 כף. משמר, ולאחר מכן העליון כל אחד עם 1/3 של קצפת ו 1/3 של הקוקוס. ערום את העיגולים וחתוך עם סכין משונן.