המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא פלפל, פילה חזיר, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני).
הוראות
1
ציוד מיוחד: סיר חרס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1
מניחים את רוטב העגבניות, קטשופ, חומץ סיידר, סוכר חום, ואבקת שום בסיר החרס. מערבבים עד מעורב. מתבלים את שני סוגי החזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל ולהוסיף לסיר. למעלה עם בצל ומערבבים קלות.
הסר את כל החזיר ומניח אותו בקערה גדולה. לגרוס כל חתיכה באמצעות 2 מזלגות: אחד כדי להחזיק את החזיר במקום והשני כדי לגרד את הבשר לגרוס אותו. להחזיר את החזיר הקרוע לסיר החרס ולערבב היטב עם הרוטב.