קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

Delmonico עוף Clemenceau

Delmonico עוף Clemenceau
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Clemenceau עוף Delmonico. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותרים טפטוף של שמן זית, טיגון, תפוחי אדמה בראבנט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Clemenceau 'd שרימפס מ' Treme, תפוחי אדמה דלמוניקו של אמא, ו סטייק דלמוניקו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים על מחבת צלייה ואופים במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F. ולהמשיך לבשל במשך 30 דקות. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים את החזיר ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
תוסיף את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
לטגן במשך 1 דקות.
6
מוסיפים את השום והפטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
7
לטגן במשך 2 דקות.
8
מוסיפים את האפונה ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
לטגן במשך 3 עד 4 דקות. בסיר, לשלב את החומץ, יין, פלפל, שאלוט, ו טרגון. מביאים את הנוזל לרתיחה ולצמצם עד 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
הוסף 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים את חלמוני הביצה ומקציפים, על אש נמוכה, עד מוקצף, על 3 עד 4 דקות. בזרם יציב, מוסיפים את החמאה עד שהרוטב מתעבה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב דרך chinois ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
הסר את העוף מהתנור וגלף ל 4 חתיכות (2 שד ו 2 רגל/ירך). כדי לשרת, כפית את תערובת תפוחי אדמה על החלק התחתון של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
להניח את מנות עוף הפרט על גבי תפוחי האדמה. כפית את רוטב ברנז על העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק