Delmonico עוף Clemenceau
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Clemenceau עוף Delmonico. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותרים טפטוף של שמן זית, טיגון, תפוחי אדמה בראבנט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Clemenceau 'd שרימפס מ' Treme, תפוחי אדמה דלמוניקו של אמא, ו סטייק דלמוניקו.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל.
מניחים על מחבת צלייה ואופים במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F. ולהמשיך לבשל במשך 30 דקות. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיפים את החזיר ואת הטחון במשך 2 דקות.
מוסיפים את השום והפטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את האפונה ותפוחי האדמה.
לטגן במשך 3 עד 4 דקות. בסיר, לשלב את החומץ, יין, פלפל, שאלוט, ו טרגון. מביאים את הנוזל לרתיחה ולצמצם עד 1 כף.
מוסיפים את חלמוני הביצה ומקציפים, על אש נמוכה, עד מוקצף, על 3 עד 4 דקות. בזרם יציב, מוסיפים את החמאה עד שהרוטב מתעבה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב דרך chinois ולהניח בצד.
הסר את העוף מהתנור וגלף ל 4 חתיכות (2 שד ו 2 רגל/ירך). כדי לשרת, כפית את תערובת תפוחי אדמה על החלק התחתון של כל צלחת.
להניח את מנות עוף הפרט על גבי תפוחי האדמה. כפית את רוטב ברנז על העוף ומגישים.