תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Clemenceau עוף Delmonico. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותרים טפטוף של שמן זית, טיגון, תפוחי אדמה בראבנט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Clemenceau 'd שרימפס מ' Treme, תפוחי אדמה דלמוניקו של אמא, ו סטייק דלמוניקו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל.
מוסיפים את חלמוני הביצה ומקציפים, על אש נמוכה, עד מוקצף, על 3 עד 4 דקות. בזרם יציב, מוסיפים את החמאה עד שהרוטב מתעבה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב דרך chinois ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר את העוף מהתנור וגלף ל 4 חתיכות (2 שד ו 2 רגל/ירך). כדי לשרת, כפית את תערובת תפוחי אדמה על החלק התחתון של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
להניח את מנות עוף הפרט על גבי תפוחי האדמה. כפית את רוטב ברנז על העוף ומגישים.