תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Clemenceau עוף Delmonico. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותרים טפטוף של שמן זית, טיגון, תפוחי אדמה בראבנט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Clemenceau 'd שרימפס מ' Treme, תפוחי אדמה דלמוניקו של אמא, ו סטייק דלמוניקו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים על מחבת צלייה ואופים במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F. ולהמשיך לבשל במשך 30 דקות. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים את החזיר ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
תוסיף את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
לטגן במשך 1 דקות.
6
מוסיפים את השום והפטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה
7
לטגן במשך 2 דקות.
8
מוסיפים את האפונה ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
לטגן במשך 3 עד 4 דקות. בסיר, לשלב את החומץ, יין, פלפל, שאלוט, ו טרגון. מביאים את הנוזל לרתיחה ולצמצם עד 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הוסף 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מוסיפים את חלמוני הביצה ומקציפים, על אש נמוכה, עד מוקצף, על 3 עד 4 דקות. בזרם יציב, מוסיפים את החמאה עד שהרוטב מתעבה. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב דרך chinois ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
הסר את העוף מהתנור וגלף ל 4 חתיכות (2 שד ו 2 רגל/ירך). כדי לשרת, כפית את תערובת תפוחי אדמה על החלק התחתון של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
להניח את מנות עוף הפרט על גבי תפוחי האדמה. כפית את רוטב ברנז על העוף ומגישים.