Dotty בננה עוגות פיות
אם יש לכם סוכר גלגלית, תמצית vanillan, קמח העלאת עצמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בננה פרי עוגות, עוגות פיות קר, ו עוגות פיות זוהרות.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו 12-bun פח עם מקרים עוגה פיות.
שים את הסוכר, חמאה, קמח, ביצים, וניל ובננה בקערה גדולה ביחד. הכה עם מקציף חשמלי עד בננה הוא פירה והכל מעורבב. מחלקים בין המקרים ואופים במשך 20-22 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי. מגניב.
כדי לקשט, לערבב את הסוכר הדובדבן עם מספיק מים כדי להיות כפית, אבל לא נוזלי מדי או זה יהיה לטפטף את העוגות.
מורחים קצת על כל עוגה. ללוש קצת צביעת מזון לתוך הדובדבן המלכותי לעשות צבע אדום בהיר.
רול 12 כדורים שונים בגודל, לטבול צד אחד או את החלק העליון של כל אחד בכמה סוכריות מקל אחד על כל עוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "